- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Bizdede bir üye vardi deneme suresindeydi iki üyeligi varmis Ben takima almamistim güvenipsevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR sizlere bir sorum olacak
listemizde @imseval olarak bulunan arkadasımız aslında 2010 yılında candy candy olarak üyelik almış yarışmalara da katılmış ancak 157. etapta geri dönmek üzere ayrılmış daha sonra şifresini unuttuğu için imseval ismi ile yeni üyelik almış uzun süredir imseval ismini kullanıyor yakın zamanda eski şifresini hatırlayıp arada onu da kullanmış yalnız bugün yönetim çift üyelik diyerek imsevali silmiş şimdi üyemizde sadece candy candy nicki var bu üyemiz listelere nasıl devsm edecek
canım zaten bizde uzun süredir listede imseval adıyla ama yönetim bu üyeliğini silmiş bu durumda ne yapacağımBizdede bir üye vardi deneme suresindeydi iki üyeligi varmis Ben takima almamistim güvenip
Sen kendisiyle konusup surekli kullandigi nicciyle alabilirsin
arkadaslar cepten renklendirme yapamadım müsait olan birisi düzeltirse sevinirim
candy candy olarak 157. etapta izne ayrılmış.sevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR sizlere bir sorum olacak
listemizde @imseval olarak bulunan arkadasımız aslında 2010 yılında candy candy olarak üyelik almış yarışmalara da katılmış ancak 157. etapta geri dönmek üzere ayrılmış daha sonra şifresini unuttuğu için imseval ismi ile yeni üyelik almış uzun süredir imseval ismini kullanıyor yakın zamanda eski şifresini hatırlayıp arada onu da kullanmış yalnız bugün yönetim çift üyelik diyerek imsevali silmiş şimdi üyemizde sadece candy candy nicki var bu üyemiz listelere nasıl devsm edecek
teşekkür ederim iyi olur sana iş çıkardık tekrarcandy candy olarak 157. etapta izne ayrılmış.
Daha sonra 2013 yılında döndüğünde çift nick olduğunu belirtmemiş ki bir isimle daha üye listemize eklenmiş. (imseval)
imsevalken de 207. etapta ayrılmış.
Sen üyeyi, 418. etapta 207. etapta ayrıldığını bildirerek almışsın.
Sonuç olarak; imseval bilgileri geçerli olarak kalır. nick değişimi (candy candy) yaparsınız listede. ben de candy halindeki eski bilgileri silerim.
Önerim bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?