***4 . TAKIM 414. ETAP***
LeyL35 (/57.7/ / /%)
E-brulim(/ 64.4 / / /% )
dilviin (/ 51.4/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü mezun olmak istiyor
Pembe_dizi (/69.0/ / / % )
wemba (/65.6/ / /%)mezun olmak istiyor
gogo2405 (65.9/ / / % )
BiricikS (/74.1/ / /% )
Parfym (/76.5/ / / % )
AKovser ( / 55.0 / / / % )
Eliflider ( / 67.0 / / / % )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
_choco _ ( /66.6/ / / % )
gunes-86 (/69.9/ / /% )
Aurablue(/71.9/ / /% )
sura260511 (/86.1 / / /% )322. Etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 93 e bölündü hedef kilosu 65
4.takım ortalaması %
seaBahAR cim ve @Sweetdimple cım sura konusunda bu şekilde bilgiye ulaştım ve listeye bu şekilde yazdım doğru olmusmu kontrol edermisiniz
Teşekkürler :)Doğru gogo kaptanım..
Baharcım söylediklerine şiddetle katılıyorum,yeni kararın tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını dilerim.OYLAMA SONUÇLANMIŞTIR
8. takım henüz oy kullanmamakla birlikte, kullanacağı oyun genel toplama etkisi olmayacak.
O nedenle öneri, 8 adet EVET oyu ile kabul edilmiştir.
Oy kullanan bütün kaptanlarıma teşekkür ederim.
Hayır cevabı veren kaptanlarım açıklamalarını yapmışlar.
Değindikleri sorunlara cevap vermek istiyorum.
1) İzin süresine sınır koymayı daha önce denedik. 6 ay süre ile kendisinden haber alınamayan üyeyi otomatikman diskalifiye ettik. Ancak diskalifiye edilmiş üye, makul mazereti ile oylamaya sunulduğunda bir kaç örnek dışında her zaman yarışmaya kabul edildi. Denediğimiz ve başarı elde edemediğimiz bir şeyi yeniden uygulamaya sokmak anlamsız.
2) Elbette kota koyarak kimseyi burada tutamayız. Ancak zaten böyle bir derdimiz yok.
Mevcut kalabalığın niceliksel değil niteliksel olması önemli. Gitmek isteyen her koşulda gider, ancak bize zaten kalmak isteyen, kilo vermek için desteğe ihtiyaç duyan yarışmacı lazım.
3) Bu uygulamanın başarılı olması tamamen kaptanlara bağlı.
Öncelikle yeni üyenin deneme süresi çok önemli.
Devamında da, üyenizin işi çıkabilir, paylaşımı azalabilir ama yine de bildirimde bulunmaya devam etmeli, kilo verme ruhundan uzaklaşmamalıdır.
Sizin kolayınıza geldiği için pat diye izinli yazamayacaksınız üyeyi. Ya da bildirim yapmayan üyeyi de izinli yazamayacaksınız.
Bugüne kadar bazılarınızın yaptığınız buydu ve ben de sonuna kadar buna karşı çıkıyorum.
Peki ne olacak?
İzinli yazamadığınız için kilosu sabit olarak kalacak. Arka planda siz üyenin disiplinli olup olmadığına karar vereceksiniz. Çünkü birebir iletişimde olan sizsiniz. Kendi içinizde takım kurallarınızda gerekli kontrolü sağlayacak her kararı almakla yetkilisiniz.
4) İzne ayrılan üyenin, dünüşünde yeni üye olarak işlem görmesi mantıklı değil.
Çünkü yarışmada olduğu süre içinde verdiği kiloyu da havaya atmış oluruz. Analizlerde karmaşa, karnede ve bireysel sıralamada da karmaşaya yok açar. Bir üyenin x kere başlangıç kilosu olursa, bu üyenin başarısını neye göre saptayacağız. Kendi adıma, hazırladığım analiz ve raporlarda bu iş karmaşaya yol açar, çözümü olmayan bir karmaşaya.
Hafta sonu konuyla ilgili karar defteri düzenlemelerini yaparım. Ondan sonra yeni uygulamamız başlar.
Şimdiden hayırlı olsun.
8. takım oy kullandı püsküütüm bizzat kullandım:)OYLAMA SONUÇLANMIŞTIR
8. takım henüz oy kullanmamakla birlikte, kullanacağı oyun genel toplama etkisi olmayacak.
O nedenle öneri, 8 adet EVET oyu ile kabul edilmiştir.
Oy kullanan bütün kaptanlarıma teşekkür ederim.
Hayır cevabı veren kaptanlarım açıklamalarını yapmışlar.
Değindikleri sorunlara cevap vermek istiyorum.
1) İzin süresine sınır koymayı daha önce denedik. 6 ay süre ile kendisinden haber alınamayan üyeyi otomatikman diskalifiye ettik. Ancak diskalifiye edilmiş üye, makul mazereti ile oylamaya sunulduğunda bir kaç örnek dışında her zaman yarışmaya kabul edildi. Denediğimiz ve başarı elde edemediğimiz bir şeyi yeniden uygulamaya sokmak anlamsız.
2) Elbette kota koyarak kimseyi burada tutamayız. Ancak zaten böyle bir derdimiz yok.
Mevcut kalabalığın niceliksel değil niteliksel olması önemli. Gitmek isteyen her koşulda gider, ancak bize zaten kalmak isteyen, kilo vermek için desteğe ihtiyaç duyan yarışmacı lazım.
3) Bu uygulamanın başarılı olması tamamen kaptanlara bağlı.
Öncelikle yeni üyenin deneme süresi çok önemli.
Devamında da, üyenizin işi çıkabilir, paylaşımı azalabilir ama yine de bildirimde bulunmaya devam etmeli, kilo verme ruhundan uzaklaşmamalıdır.
Sizin kolayınıza geldiği için pat diye izinli yazamayacaksınız üyeyi. Ya da bildirim yapmayan üyeyi de izinli yazamayacaksınız.
Bugüne kadar bazılarınızın yaptığınız buydu ve ben de sonuna kadar buna karşı çıkıyorum.
Peki ne olacak?
İzinli yazamadığınız için kilosu sabit olarak kalacak. Arka planda siz üyenin disiplinli olup olmadığına karar vereceksiniz. Çünkü birebir iletişimde olan sizsiniz. Kendi içinizde takım kurallarınızda gerekli kontrolü sağlayacak her kararı almakla yetkilisiniz.
4) İzne ayrılan üyenin, dünüşünde yeni üye olarak işlem görmesi mantıklı değil.
Çünkü yarışmada olduğu süre içinde verdiği kiloyu da havaya atmış oluruz. Analizlerde karmaşa, karnede ve bireysel sıralamada da karmaşaya yok açar. Bir üyenin x kere başlangıç kilosu olursa, bu üyenin başarısını neye göre saptayacağız. Kendi adıma, hazırladığım analiz ve raporlarda bu iş karmaşaya yol açar, çözümü olmayan bir karmaşaya.
Hafta sonu konuyla ilgili karar defteri düzenlemelerini yaparım. Ondan sonra yeni uygulamamız başlar.
Şimdiden hayırlı olsun.
Haklısın gogocum..8. takım oy kullandı püsküütüm bizzat kullandım:)
gogo değil moniHaklısın gogocum..
Bir önceki mesaja bakmışım..
Ahahaha ay ne çok hata yapıyorum son günlerde..
hayırlara vesile olsun..
Neyseki bi'tek burada yapıyorum.. yoksa halim harap..
ya cuma cuma şurayı meşgul ediyorum ama koptum yaaaaagogo değil moni
tamam sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?