6. takımın analizi hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-31#post-40625735
Aminn canim, herkesin kandili mubarek olsun kizlarrRegâib kandilimiz mübarek olsun.Allah herkesin gönlüne göre versin,iyi niyetle edilen duaların kabulü ümidiyle..Hayırlı Kandiller...
Eki Görüntüle 1505756
arkadaşlar oylama da yeni üye 2 ay süresince izne ayrılamaz yazmıştık ama bu oyumu takımda yaşadığım bir sorun yüzünden değiştirmek zorunda kalıyorum haber vereyim dedim son yapılan oylama üzerinde değişikliği yapacağım bir sonraki mesajımda nedenine gelince de eski mezun olan Burcucukk arkadaşımız 5. takıma geldiğinde yeni üye gibi işlem gördü 2-3 hafta önce listeye girdi ancak eşinin rahatsızlığı sebebiyle eşini ctesi hastaneye yatırdılar ve kendisi ona refakatçi olarak kalıyor arada mesaj yazıp bize eşi ve kendi ile ilgili haberleri veriyor ama düzenli olarak giremediği için izne ayrılmak istediğini bildirdi ptesi o yüzden bugünki bildirimde onu izinli yazdım ve yukarda kendiminde evet dediği kuralı ihlal etmiş oldum o sebeble oyumu değiştiriyorumİZİN OYLAMASI
*Yeni Yarışmacılar 2 ay süresince izne Ayrılamaz
*1 -İzne çıkan üyeler en az 2 etap izinli sayılsın
( 1,etap izinli yazıldı .2. etap izinde. 3.etap izinde 4. etap listede)
2-İzne çıkan üyeler en az 1 etap izinli sayılsın
( 1,etap izinli yazıldı .2. etap izinde. 3.etap listede)
1.TAKIM:EVET/HAYIR-
2.TAKIM:EVET/HAYIR-
3.TAKIM:EVET/HAYIR-
4.TAKIM:EVET................2.şık
5.TAKIM:EVET................2. şık
6.TAKIM:EVET................1. Şık 2 etap izinli
7.TAKIM:EVET/HAYIR-
8.TAKIM:EVET/HAYIR-
9.TAKIM:EVET................1.sık
13.TAKIM:EVET/HAYIR
14.TAKIM:EVET/HAYIR
seaBahaR:EVET/HAYIR
tatlım bu sebeplerden dolayı bende oyumu hayır dan yana kullandım,insanız sonuçta başımıza ne geleceğini bilemiyoruz ve insanlarada bu konuda baskı uygulayamayız.güzel bir örnek oldu senin durumun ayrıca teşekkür ediyorumarkadaşlar oylama da yeni üye 2 ay süresince izne ayrılamaz yazmıştık ama bu oyumu takımda yaşadığım bir sorun yüzünden değiştirmek zorunda kalıyorum haber vereyim dedim son yapılan oylama üzerinde değişikliği yapacağım bir sonraki mesajımda nedenine gelince de eski mezun olan Burcucukk arkadaşımız 5. takıma geldiğinde yeni üye gibi işlem gördü 2-3 hafta önce listeye girdi ancak eşinin rahatsızlığı sebebiyle eşini ctesi hastaneye yatırdılar ve kendisi ona refakatçi olarak kalıyor arada mesaj yazıp bize eşi ve kendi ile ilgili haberleri veriyor ama düzenli olarak giremediği için izne ayrılmak istediğini bildirdi ptesi o yüzden bugünki bildirimde onu izinli yazdım ve yukarda kendiminde evet dediği kuralı ihlal etmiş oldum o sebeble oyumu değiştiriyorum
arkadaşlar oylama da yeni üye 2 ay süresince izne ayrılamaz yazmıştık ama bu oyumu takımda yaşadığım bir sorun yüzünden değiştirmek zorunda kalıyorum haber vereyim dedim son yapılan oylama üzerinde değişikliği yapacağım bir sonraki mesajımda nedenine gelince de eski mezun olan Burcucukk arkadaşımız 5. takıma geldiğinde yeni üye gibi işlem gördü 2-3 hafta önce listeye girdi ancak eşinin rahatsızlığı sebebiyle eşini ctesi hastaneye yatırdılar ve kendisi ona refakatçi olarak kalıyor arada mesaj yazıp bize eşi ve kendi ile ilgili haberleri veriyor ama düzenli olarak giremediği için izne ayrılmak istediğini bildirdi ptesi o yüzden bugünki bildirimde onu izinli yazdım ve yukarda kendiminde evet dediği kuralı ihlal etmiş oldum o sebeble oyumu değiştiriyorum
canım o aklıma gelmedi ama hastaneden evine gidemediği için bildirim de yapamayacak maalesef mesela bu arkadaşın eşi 2 haftadır hastanede yatıyordu o zaman kız günlük hastaneye gidip geliyordu paylaşımı da kg sunu da bildiriyordu ama bu cuma eve izinli çıkınca durumu ağırlaşmış ve refakatçi kalması gerekmiş o yüzden telefonu bende olsa da bir işe yaramayacaktı
Bitanem öncelikle arkadaşımızın eşine geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Bu gibi durumlarda şayet arkadaşımızın telefonu sende olursa mesajlardan ve menü yazmadan muaf tutabilirsin .Sonuç olarak hepimiz insanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?