- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
ben geçen hafta 14. takıma kaptanlığa başladım. 6. takımdan bu hafta transferim yapılıyor. gerekli düznleme için bilgi vermek istedim. şimdilik yardımcım yok arkadaşlar el atıyorlar ama bana yardımcı lazım nasıl yapsak
Saat geçti ama ozurdileyerek tekrar düzelttim sonuncusu geçerli. Gecikmenin sebebi benden kaynaklı bugün yolculuk halinde olduğum icin cok zor sartlarda yapabildim paylasimlaromi tekrar ozurdiliyorum.
Keşke söyleseydin de yardıma gelseydik kaptanım...Saat geçti ama ozurdileyerek tekrar düzelttim sonuncusu geçerli. Gecikmenin sebebi benden kaynaklı bugün yolculuk halinde olduğum icin cok zor sartlarda yapabildim paylasimlaromi tekrar ozurdiliyorum.
Tesekkurler banum
Hayırlı Uğurlu Olsun Kaptanlığın Meleğim1-2 haftaya kadar takım içinde yeni gelen arkadaşlarımızdan seçersiniz tatlım
baharcım dışardan desteğe devam ediyorum siz nasıl uygun görürseniz yardımcı olarak kalsam da olur banumun yeni yardımcısıda var damlam.14. takıma el attığı için Rengarenknesliye teşekkürler.. Hayırlı olsun, başarılar..
Yönetim kadrosundaki durumunu net olarak söyler misiniz?
6. takım yönetiminde kalmaya devam edecek mi?
Sweetcim, listeler için de ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?