Aboooo insiyatif kullanmak için özel mesajHerhangi bir sorununuz olduğunda lütfen öncelikle karar defterini okuyun.
1) Karar defterinde cevap bulmanız gerekiyor.
Eğer bulamazsanız bu bir eksiliktir, konuyu o zaman paylaşımda dile getirin.
Eksiğimizi giderelim.
2) Karar defterindeki her karar, takımların kullandıkları oylarla belirleniyor.
Bu nedenle bana herhangi bir karar için inisiyatif kullanmamı gerektiren özel mesaj yazmayın.
Bu tür mesajlara, bu tarih itibariyle cevap vermeyeceğim.
3) Karar defterinde yer alan ama sizin eksik/yanlış bulduğunuz her kararı, yeniden oylamaya sunabilirsiniz.
4) Bugüne kadar hiçbir oylamaya katılmadım. Genelde oylamaları ben başlattığım için oy kullanmamın etik olmadığını düşündüm. Yanlış düşünmüşüm. Bu tarih itibariyle benim de oy hakkım olacak.
Önemle bilginize..
Tamam canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim:)Tatlım sen doğru biliyorsun. Ancak bu karar, kararı aldığımız tarihten itibaren geçerli.
Dolayısı ile geriye yönelik bir düzeltmeyi kapsamıyor.
Sen de ilgili karar tarihinden önce giriş yaptığın için o dönem yapılmış olan bildirime göre üye listemize girdin.
Merhaba toplihtım.Allah acil şifalar versin oğluna.ben kendi listemizi yapıp çıkacağım işiç var dışarıda.yoksa seve seve yapardım biliyosun.o arada liste hazır olursa taşırım mutlaka.sonuç listelerini bu hafta ben hazırlayayım inşallah 404.etapda bizim sırada sen yaparsın.o zaman bizim ülkede Nevruz bayramı olacak ben müsait olmayacağım.olur mu?kaptan arkadaslar selamlar
dün akşam küçük oğlumu ateşten acile getirdik zatürre teşhisi ile yatırdılar ne Zaman çıkacağız belli deüil bu hafta takım listeleri hazırlama sırası bizim takımda idi ama sanırım ben yapamayacağım yapabilecek ce bizim takım kistesini ana paylaşıma tsşıyabilexek gönüllü arkadaş var mıdır
Merhaba toplihtım.Allah acil şifalar versin oğluna.ben kendi listemizi yapıp çıkacağım işiç var dışarıda.yoksa seve seve yapardım biliyosun.o arada liste hazır olursa taşırım mutlaka.sonuç listelerini bu hafta ben hazırlayayım inşallah 404.etapda bizim sırada sen yaparsın.o zaman bizim ülkede Nevruz bayramı olacak ben müsait olmayacağım.olur mu?
kızlar saolun takım listesini takımdakikere yaptırmaya çalışırım aynurum sen geneli hazırlarsan ben senin yerine yaparım sağolasınız kızlarise idene kadar listeyi yaparim kizlar
ben kendi takimimi bu nedenle persembe bildirim yapip cuma 12 de paylasiyorum
ogleden sonra 5.takiim listesini kontrol edersiniz sevinirim
hayirli cumalar
Geçmiş olsun canım..kaptan arkadaslar selamlar
dün akşam küçük oğlumu ateşten acile getirdik zatürre teşhisi ile yatırdılar ne Zaman çıkacağız belli deüil bu hafta takım listeleri hazırlama sırası bizim takımda idi ama sanırım ben yapamayacağım yapabilecek ce bizim takım kistesini ana paylaşıma tsşıyabilexek gönüllü arkadaş var mıdır
Geçmiş olsun toplightcım..kaptan arkadaslar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?