Takımı kapatma kararınıza üzülmüştüm yazmıştım da canımSevgili kaptan arkadaşlarım. Maalesef 12. Takımı kapatmak zorunda kaldık. Hamileliğimden dolayı diyetten baya uzaklaştım. İnşallah doğumdan sonra gelirim yine... emeği geçenlere, yardımlarını esirgemeyenlere herkese teşekkür ediyorum
@seaBahAR sana da yardımların için emeklerin için çok teşekkürlerçok başını ağrıttım hakkını helal et. Takımı kilitleyebilirsen sevinirim
Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar. Ben yine buralardayım her zaman etiket ve özel mesaj yazabilirsiniz...
sevgilerimle
Sevgili kaptan arkadaşlarım. Maalesef 12. Takımı kapatmak zorunda kaldık. Hamileliğimden dolayı diyetten baya uzaklaştım. İnşallah doğumdan sonra gelirim yine... emeği geçenlere, yardımlarını esirgemeyenlere herkese teşekkür ediyorum
@seaBahAR sana da yardımların için emeklerin için çok teşekkürlerçok başını ağrıttım hakkını helal et. Takımı kilitleyebilirsen sevinirim
Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar. Ben yine buralardayım her zaman etiket ve özel mesaj yazabilirsiniz...
sevgilerimle
Anka kaptanım umarım doğumdan sonra yeniden takımının başında görebiliriz seni. Neyse ki buralarda olduğunu bilmek sevindiriciSevgili kaptan arkadaşlarım. Maalesef 12. Takımı kapatmak zorunda kaldık. Hamileliğimden dolayı diyetten baya uzaklaştım. İnşallah doğumdan sonra gelirim yine... emeği geçenlere, yardımlarını esirgemeyenlere herkese teşekkür ediyorum
sevgilerimle
Anka kaptanım tekrar hesapladım hatta -0.019 çıkıyor çok bişey değiştirmez ama yine de yazayım sonuçları hazırlayan arkadaş değiştirirse süper olurdeadline kaptanım 1. Takımın ortalaması bende 0,026 çıkıyor. Sıralamayı etkilemiyor ama eksiden kurtuluyor ve analizlerde tam sonuç olur canım. Bi kontrol eder misiniz belki de ben yanlış yapmışımdır.
İnşallah çok kilo almadan dönebilirimAnka kaptanım umarım doğumdan sonra yeniden takımının başında görebiliriz seni. Neyse ki buralarda olduğunu bilmek sevindirici
Herkes için hayırlı olsun ankacım.
Sana da sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum yeniden. İkinci kez vedalaştık kısa sürede.
İyi bak kendine.
Kilitliyorum takımı.
Hayırlısı olsun Anka kaptanım sağlıklı doğumlar dilerimİnşallah çok kilo almadan dönebilirimziyaretinize gelirim sık sık canım
5 mayısta açmıştık senesinde kapattık. Belki yeni senesinde yine açarız açmak isteyen olursa rezervlii diyin olur mu
Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileği ile kaptanımİnşallah çok kilo almadan dönebilirimziyaretinize gelirim sık sık canım
5 mayısta açmıştık senesinde kapattık. Belki yeni senesinde yine açarız açmak isteyen olursa rezervlii diyin olur mu
ankacim hayirlisi olsun. Dogumdan sonra tekrar acarsin takimi insallah. Buralarda olman sevindirici sen olmasan napariz biz❤❤Sevgili kaptan arkadaşlarım. Maalesef 12. Takımı kapatmak zorunda kaldık. Hamileliğimden dolayı diyetten baya uzaklaştım. İnşallah doğumdan sonra gelirim yine... emeği geçenlere, yardımlarını esirgemeyenlere herkese teşekkür ediyorum
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?