- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bi daha eksik olsa da 6 dan öncee paylaşmış olurum listeyi emin olun :)
inşallah canım ama yaz geliyo malum piyasa acılıyo. kışın ne güzel oysa ki günün yarısı bomboş
Eline sağlık kaptanım.Sevgili kaptanlar veseaBahAR 28. tur 6. hafta performans sonucu aşağıdaki linktedir.
10. Takıma hoşgeldin diyoruz tekrardan (moni canım tebrik ederim tekrardan)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-25#post-55308135
Bu hafta 15 dk kala 4 takım yoktu nereye koşacağımızı şaşırdıkbi daha eksik olsa da 6 dan öncee paylaşmış olurum listeyi emin olun :)
inşallah canım ama yaz geliyo malum piyasa acılıyo. kışın ne güzel oysa ki günün yarısı bomboş
telefondan da cok zor oluyo dimi ben denemişm bi iki kere hem karısıyo hem olmuyoBen büyük kız laptobu okula götürmemiş olursa bakarım canım cumaları
ayy evet okudum geçmişi cok utandm ve üzüldümBu hafta 15 dk kala 4 takım yoktu nereye koşacağımızı şaşırdık
Tarifini de yazını da şimdi okudum Laydim.561. Etap sonuncusu olarak
Tarifime https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yemek-tarifleri.964109/page-12#post-55304435 bu linkten,
Nerede hata yaptığımı anlattığım mesajımı da https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-zayiflama-yarismasi.1063376/#post-55304270 bu linkten ulaşabilirsiniz.
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Maşallah diğer takımlar zirveye yerleşince bizde burada da olsa takımımızı görünce mutlu oluyoruz
Ellerine sağlık kaptanım.Sevgili kaptanlar veseaBahAR 28. tur 6. hafta performans sonucu aşağıdaki linktedir.
10. Takıma hoşgeldin diyoruz tekrardan (moni canım tebrik ederim tekrardan)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-25#post-55308135
Eskiden liste paylaşımı için son süre 18:00 di, hatırlarsın.Bu hafta 15 dk kala 4 takım yoktu nereye koşacağımızı şaşırdık
Tekrar teşekkür almak için yazmamıştım aslındaEllerine sağlık kaptanım.
Eskiden liste paylaşımı için son süre 18:00 di, hatırlarsın.
Sonra 20:00 yaptık am yine yetişilmiyor. Ben de bunu anlamıyorum. Yani elbette aksilikler çıkabilir, beklemediğimiz sorunlarla karşılaşabiliriz ama yine de ama..
Ne bileyim.. bilinen bir gün. Takımda sadece yönetim kadrolarının değil, üyelerin de biraz katkısı olması gerekmez mi?
Kardeş takım sistemi var bir de.. ki sırf bu amaçla kurulan bir sistem.
Hep konuşuyoruz ama çözemiyoruz. Neyse işte.. benimki de laf salatası oluyor sonuç olarak.
Tekrardan teşekkür ederim koşuşturmalarınız için.
Belki de çözüm aksamaya müdahale etmemektir.Tekrar teşekkür almak için yazmamıştım aslında
Bence de bu konuda bi aksama var. Ben son yarım saat kala takımları dolaşıyorum eksik olan varsa listesini ekliyorum. Bu cuma feryat figan liste arıyorum yok diye gerçekten panik yaptım konuya da yazdım. Diğer kaptanlardan yardıma gelenler oldu. Altta konuyu okuyan üyeler bir kelime bile yazmadılar bana çok ilginç geldi bu. Bir haftalık emek çöp olacaktı üstüne diğer hafta da ikiye bölünecekti. Bilmiyorum nasıl çözülür ama gerçekten çözülmesi lazım.. üyelerin daha çok elini taşın altına koyması lazım.
telefondan da cok zor oluyo dimi ben denemişm bi iki kere hem karısıyo hem olmuyo
ayy evet okudum geçmişi cok utandm ve üzüldüm
kızlarla konustm hepimiz bi diğeri paylaşıcak diye biliyomş öyle bi karısıklk olmşbnm zaten evde pc yok gidip kontrol edemedim
LAydLiNe ın yorumundan sonra bu yorumu okumak yine iyi geldi.
Yükselen yıldızların da amacı tam olarak buydu. Sadece ilk üçe giren takımlar motive olmasın, diğer takımlara da motive olacakları bir şey bulmak lazım, düşüncesi bu fikri oluşturmuştu.
Mutluluğunuzla mutlu oldum, tebrikler.
bende listeye yeni yeüeler girince liste paylaşım saatini esnettim yoksa saatimiz vardı en gec 4 te paylaşılıyodu liste sanırım fazla esnetmişiz elimizdeki lsitedende olcaktk emekler çöp olcaktı :)Maalesef telefonla cidden karışık oluyor ama can sağlığı ne yapalım kızçelerimiz yeterki hedefe ulaşsın
Bundan sonra biraz daha erken birbirimizi kontrol ederiz canım sıkıntı yok
Ben kendi adıma bundan sonra daha dikkatli olurum sonuçta sırf benim takım değil diğerlerinin de emeği söz konusu
İnşallah herkes hep daha iyi dereceler alır
Aslında burası zaten bizim en büyük mutluluk kaynağımız oluyor çoğu zaman
Çooook teşekkür ederiz hem emeğin hem güzel temennin için
bende listeye yeni yeüeler girince liste paylaşım saatini esnettim yoksa saatimiz vardı en gec 4 te paylaşılıyodu liste sanırım fazla esnetmişiz elimizdeki lsitedende olcaktk emekler çöp olcaktı :)
bende daha dikkatli olurum üyeleri de uyarırım, cumaları kontrol ederler hiç bişey yapamasalar gelip burdan yardım isteseler bile yeterli olur bence
parmağı gördüm!
Parmak bulamadım kaçırırım diyeparmak arkadan gelecek
İlk parmagı ben kaldırırsam halin nice olur püsküütümGerçi sürpriz denilince ne olduğu belli artık ama..
olsun.
böyle deyince güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?