Teşekkür ederimDaha fazla zaman geçmiştir belki de hatırlamıyorum. Normalde bilinen gün ve bilinen saati geçirmenin çok da kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum.
Ama burada esnek davranmamın tek nedeni, senin kaptan olmadığın bir takıma yardımcı olmak için bu eklemeyi yapman.
Sen, başka bir takım yeter ki etap dışı kalmasın diye elini taşın altına koyuyorsan, bu noktada salt 1 dakika geçti diye "kurallar böyle" demeyi kendime yakıştıramazdım.
Daha fazla zaman geçmiştir belki de hatırlamıyorum. Normalde bilinen gün ve bilinen saati geçirmenin çok da kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum.
Ama burada esnek davranmamın tek nedeni, senin kaptan olmadığın bir takıma yardımcı olmak için bu eklemeyi yapman.
Sen, başka bir takım yeter ki etap dışı kalmasın diye elini taşın altına koyuyorsan, bu noktada salt 1 dakika geçti diye "kurallar böyle" demeyi kendime yakıştıramazdım.
onu şimdi eklerim canım zaten 1. Takımda da düzenleme yaptimseaBahAR 4. Takımın listesini ben hazırladım öyle yazmam gerektiğini okumamışım demekki ben bilmiyordum kusura bakma... sonuç listelerinde değiştirmem gerekiyor mu?
Seabahar sabah farkettim bende gece algilayamamisim zaten sonuncuyuz yüzdemiz değişti ama bişeyi etkilemedi sonuç listelerinde paylaştım onu canım yinede kusura bakma
561. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 561. Etap birincisi 8. TakımdanmissERE !
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 561. Etap sonuncusu 13. TakımdanLAydLiNe !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
askts ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 5 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (82) Eski (77)
Hedef kilosu: Yeni (60) Eski (55)
4. TAKIM
ebrarece49 ile ilgili olarak;
Yeni kurallarımıza göre, diskalifiye öncesi benimle görüşülüyor. Etap listemizde de bu durumu belirtmek için "onaylandı" ifadesi kullanılıyor. (6. Takımın yaptığı gibi)
4. Takım benimle sözkonusu üye için iletişime geçmiş, ancak listede onaylandı ifadesi kullanmayı unutmuştur.
Üyenin diskalifiyesi onaylandı, diğer takımların bilgisine.
6. TAKIM
Esperenzaa ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 500 gramlık artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (83) Eski (82,5)
Hedef kilosu: Yeni (65,5) Eski (65)
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- 3. Takımdan geodal mezun oldu, tebrikler.
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu başlıkta paylaşabilirler.
- 7. Takımdan Cutemom007 ikinci kez mezun oldu, tebrikler.
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
Yok gerekmiyor tatlım..seaBahAR 4. Takımın listesini ben hazırladım öyle yazmam gerektiğini okumamışım demekki ben bilmiyordum kusura bakma... sonuç listelerinde değiştirmem gerekiyor mu?
eline emeğine sağlık püsküütüm.561. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
askts ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 5 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
4. TAKIM
Yeni kurallarımıza göre, diskalifiye öncesi benimle görüşülüyor. Etap listemizde de bu durumu belirtmek için "onaylandı" ifadesi kullanılıyor. (6. Takımın yaptığı gibi)
4. Takım benimle sözkonusu üye için iletişime geçmiş, ancak listede onaylandı ifadesi kullanmayı unutmuştur.
6. TAKIM
Tartı değişimi kaynaklı 500 gramlık artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
8. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu başlıkta paylaşabilirler.
Rapor Kaynağı
Ben de monişim.eline emeğine sağlık püsküütüm.
Takımımı listede en başta görmekten çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim, inşallah.Ben de monişim.
Ne güzel bir başlangıç ne güzel bir motivasyon.
Devamını dilerim.
561. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
askts ile ilgili olarak;
4. TAKIM
6. TAKIM
8. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
Rapor Kaynağı
561. Etap sonuncusu olarak
Tarifime https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yemek-tarifleri.964109/page-12#post-55304435 bu linkten,
Nerede hata yaptığımı anlattığım mesajımı da https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-zayiflama-yarismasi.1063376/#post-55304270 bu linkten ulaşabilirsiniz.
kızlar bu haftaki liste paylaşamama durumu için hepinizden özür diliyoruz ve listemizi paylaşan kaptanlarımıza cok teşekkür ediyorum
bnm işlerim biraz yogun yardımcılarım arasında da bi kopukluk olms sanırım haberleşememişler
Sevgili kaptanlar veseaBahAR 28. tur 6. hafta performans sonucu aşağıdaki linktedir.
10. Takıma hoşgeldin diyoruz tekrardan (moni canım tebrik ederim tekrardan)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-25#post-55308135
bi daha eksik olsa da 6 dan öncee paylaşmış olurum listeyi emin olun :)Geçmiş olsun diyelim bu seferlikinşallah bir daha son ana kalmaz Sanada Allah kolaylık versin canım yoğunluğun bir an önce hafifler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?