- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sonuç listeleri hazır dereceye giren takımları ve uyeleri tebrik ediyorum umarım bir hata yoktur hata olursada etiketlerseniz sevinirimetap sonuncusunu da ekledim listeye ayrıca 10 takıma hem listelere hoşgeldin diyorum hemde birinciliğini tebrik ederim
Zaman ayarlı bomba :)Yetiştiremedim kızlar yaanolcak şimdi 1 dk geçti sadece
Eki Görüntüle 2124639
El kol bacak kaldırmak için ilk ben geldim
Bu hafta ne sürpriz var acabaseaBahAR
Etap içine alalım, eğer kaptanlarım itiraz etmezlerse.seaBahAR 1. Takım listesi tam 1 dk gecerek eklenmiş telefondan oldugu için biraz zor oluyor ya etap dışı mi bırakacağım bilemedim eğer etap dışı olursa da düzenlerim duruma göre beni etiketleyebilirmisn şimdi normal olarak hazırlıyorum ama hatta ikisini de hazırlıyorum hangisi uygun derseniz onu kabul edelim
Eline saglik kaptanimBu arada 1. Takım olarak zaten sonuncu olduğumuzdan etap dışı kaldıysak bile düzenleme yapacak olursam zorlanacagimi sanmiyorum
Zaman ayarlı bomba :)
1 dakikadan bir şey olmaz yahu.
Sürpriz ne zaman olur bilinmez.. aniden parmak isteyebilirim. İşin heyecanı burada.
Üç vakte kadar, üç gün, üç ay.. belirsiz bir süre.
Etap içine alalım, eğer kaptanlarım itiraz etmezlerse.
1 dakikanın lafı olmaz bana kalırsa.
Ellerine sağlık kaptanım..Sonuç listeleri hazır dereceye giren takımları ve uyeleri tebrik ediyorum umarım bir hata yoktur hata olursada etiketlerseniz sevinirimetap sonuncusunu da ekledim listeye ayrıca 10 takıma hem listelere hoşgeldin diyorum hemde birinciliğini tebrik ederim
Bu arada 1. Takım olarak zaten sonuncu olduğumuzdan etap dışı kaldıysak bile düzenleme yapacak olursam zorlanacagimi sanmiyorum
Teşekkür ederim canımEllerine ve emeğine sağlık canım ♡♡♡♡
Eline, emeğine sağlık kaptanım.Sonuç listeleri hazır dereceye giren takımları ve uyeleri tebrik ediyorum umarım bir hata yoktur hata olursada etiketlerseniz sevinirimetap sonuncusunu da ekledim listeye ayrıca 10 takıma hem listelere hoşgeldin diyorum hemde birinciliğini tebrik ederim
Sonuç listeleri hazır dereceye giren takımları ve uyeleri tebrik ediyorum umarım bir hata yoktur hata olursada etiketlerseniz sevinirimetap sonuncusunu da ekledim listeye ayrıca 10 takıma hem listelere hoşgeldin diyorum hemde birinciliğini tebrik ederim
moni şim kaptanım, yeni takımımız 10. takım olarak birinci olduğunuzu gördüm.
Ne güzel bir başlangıç olmuş.
Devamını bilerim. Tebrikler.
Çok teşekkür ederim.moni şim kaptanım, yeni takımımız 10. takım olarak birinci olduğunuzu gördüm.
Ne güzel bir başlangıç olmuş.
Devamını bilerim. Tebrikler.
Çok teşekkür ederim.
Başarıların devamının geleceğine inanıyorum.
Kızçelerim çok azimli çıktı, ilk günden beri takıma ve birbirlerine sarıldılar.
Bu başarıyı hak ettiler beni de çok mutlu ettiler.
Takımıma teşekkür ediyorum.
Söylemesen farketmemiştim...devamını dilerim, yerine devamını bilerim demişim.
gözler yanıyor, kafa karışık.. ben yavaştan çekileyim.
İyi geceler, kalın sağlıcakla..
Kuzumm.
Bizler de sana çok ama çok teşekkür ederiz.
Bilgin,sevgin, ilgin için. ❤
Biricik kaptanımız .❤❤
Çok teşekkür ederim.
Başarıların devamının geleceğine inanıyorum.
Kızçelerim çok azimli çıktı, ilk günden beri takıma ve birbirlerine sarıldılar.
Bu başarıyı hak ettiler beni de çok mutlu ettiler.
Takımıma teşekkür ediyorum.
Canim monim sahalara girisin muhtesem oldu tebrikler tatlimKuzumm.
Teşekkür ederim kaptaniçemCanim monim sahalara girisin muhtesem oldu tebrikler tatlim
banuşummBöyle tatlı bir kaptanları olunca tabiki ellerinden geleni yaparlar kuzummmm
Her hafta hedeflere daha da yaklaşır herkes inşallah
Yaaa çok teşekkür ederim daha önce de bir takımı böyle son anda eklemiştim kabul edilmemişti ondan korktumZaman ayarlı bomba :)
1 dakikadan bir şey olmaz yahu.
Yaaa çok teşekkür ederim daha önce de bir takımı böyle son anda eklemiştim kabul edilmemişti ondan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?