- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 27. tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Performansla ilgili bilgiler aşağıdaki linktedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/performans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/page-24#post-54696822
Performans uygulaması 27. turda İki sarı kartı olan takım olmadığından, bir sonraki performans turu bitene kadar sonuç listelerini hazırlama programımız rutin olarak işleyecektir. Program karar defterinde güncellenecektir. 27. tur boyunca hiç nota almamış 7, 9, 12 ve 13. takımları tebrik ederiz
Gündem:
Bana özel mesaj yoluyla iletilen önerilerden birini oylamaya sunacağım.
Konuyu az önce detaylandırarak öneri sahibi ile özelden görüştüm.
Ondan gelen cevaba göre oylama metnini oluşturacağım.
Bilginize.
Not: Oylamaya sunmayacağım kesin kararlarımı düşünmeye ve düzenlemeye devam ediyorum. Bu nedenle "huzurlu platform" amaçlı başka önerisi olan herkes özel mesajla fikrini iletmeye devam edebilir. Teşekkür ederim.
Rica ederim PüsküütümÖNERİ
Takımlar yeni üyeye ihtiyaçlarını, başvuru topiğindeki başvuruları "ilk gören kapar" yöntemi ile gideriyor.
Oysa herkes her an aktif olamayabiliyor. Bu da üye ihtiyacını karşılamayı geciktirebiliyor.
Bu karmaşayı ortadan kaldırmak için öneri şu:
Başvuru topiğinde standart bir metin oluşturuyoruz. Şöyle:
Sevgili yarışmacı adayları,
Aşağıda listelenmiş olan takımları inceleyerek, size yakın olduğunu düşündüğünüz takıma başvurunuz.
Yeni üyeye ihtiyacı olan takımlar:
1. takım
Takım kaptanı veya yardımcısı
Takım linki
2. takım
Takım linki
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımlar bu mesaja kendi takım bilgilerini eklerler. Üye ihtiyacını gidermiş olan takımlar o andaki güncel listeden kendi takım bilgilerini çıkarırlar. Bu döngü bu şekilde devam eder.
Böylece yeni üyeye de, kendine yakın hissettiği takımı inceleme şansı verilmiş olur.
Öneri sahibi sevgilimoni ye teşekkür ederim.
OYLAMA
1. TAKIM EVET / HAYIR
2. TAKIM EVET / HAYIR
3. TAKIM EVET / HAYIR
4. TAKIM EVET / HAYIR
5. TAKIM EVET / HAYIR
6. TAKIM EVET / HAYIR
7. TAKIM EVET / HAYIR
8. TAKIM EVET / HAYIR
9. TAKIM EVET / HAYIR
12. TAKIM EVET / HAYIR
13. TAKIM EVET / HAYIR
14. TAKIM EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama 11 Mart 2018 Pazar akşamı 18:00 e kadar devam edecektir.
- Sonuçlar oy çokluğu metodu ile belirlenecektir. Bu durumda EVET veya HAYIR oylarından birinin 7 oy alması yeterlidir.
- Hayır oyu kullanan takım, nedenini açıklamak zorunda değildir.
- Oylama sonuçlandığı an itibariyle, öneri uygulamaya girecektir.
ÖNERİ
Takımlar yeni üyeye ihtiyaçlarını, başvuru topiğindeki başvuruları "ilk gören kapar" yöntemi ile gideriyor.
Oysa herkes her an aktif olamayabiliyor. Bu da üye ihtiyacını karşılamayı geciktirebiliyor.
Bu karmaşayı ortadan kaldırmak için öneri şu:
Başvuru topiğinde standart bir metin oluşturuyoruz. Şöyle:
Sevgili yarışmacı adayları,
Aşağıda listelenmiş olan takımları inceleyerek, size yakın olduğunu düşündüğünüz takıma başvurunuz.
Yeni üyeye ihtiyacı olan takımlar:
1. takım
Takım linki
2. takım
Takım linki
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımlar bu mesaja kendi takım bilgilerini eklerler. Üye ihtiyacını gidermiş olan takımlar o andaki güncel listeden kendi takım bilgilerini çıkarırlar. Bu döngü bu şekilde devam eder.
Böylece yeni üyeye de, kendine yakın hissettiği takımı inceleme şansı verilmiş olur.
Öneri sahibi sevgilimoni ye teşekkür ederim.
OYLAMA
1. TAKIM EVET
2. TAKIM EVET / HAYIR
3. TAKIM EVET
4. TAKIM EVET / HAYIR
5. TAKIM EVET
6. TAKIM EVET
7. TAKIM EVET
8. TAKIM EVET
9. TAKIM HAYIR
12. TAKIM EVET
13. TAKIM HAYIR
14. TAKIM EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama 11 Mart 2018 Pazar akşamı 18:00 e kadar devam edecektir.
- Sonuçlar oy çokluğu metodu ile belirlenecektir. Bu durumda EVET veya HAYIR oylarından birinin 7 oy alması yeterlidir.
- Hayır oyu kullanan takım, nedenini açıklamak zorunda değildir.
- Oylama sonuçlandığı an itibariyle, öneri uygulamaya girecektir.
berilceee kaptanım,endişelerinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim.Sevgılı kaptan arkadaşlar veseaBahAR
Bu oylama sonucu aklıma takılan bır ıkı soru var
moni arkadadımda fikri annesı olarak cevap verebılır
Şimdi üye gelınce linkleri ıncelıyecek ve karar verecek güzel
Ama şimdi üyenın seçme hakkı var
Peki bızım seçme hakkımız nasıl olacak.
Şöylekı ben 17-18 yasında bır üye istemıyorum mesela
Yada 55 kılo bır üyede istemıyorum
Olakı bızım takımı seçen üye 17 yaşında ve 55 kılo
Yok senı ben almayım mı dıyecegım, olakı dedım bu hoş olmaz ve dıger bır adayda sayfalarda ne var dıye baktığında oda aaaa böyle denmış deyıp gelmeyebılır
Ikıncı soru da üye topıgınde lınkı verılen takımların aktıvlık oranı farklı gelen üye doğal olarak en aktıv grubu ısteyecek
O zaman aktıv olmayan takım nasıl üye temın edebılecek
Sevgılı monıberilceee kaptanım,endişelerinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim.
Bu bir öneriydi oylama neticesinde uygulamaya geçti ama bu demek değildir ki ,sorunsuz işleyecek ve değiştirilemez.
SevgiliseaBahAR Bahar'ında belirtmiş olduğu gibi :
''Bir işe yarıyor mu, sizleri rahatlatıyor mu, uygulayarak görelim.
Neticede aldığımız hiçbir karar sonsuna kadar geçerli değil. Amaç hep daha iyiye doğru ilerlemek.
Sizlerden ricam, uygulamada bir sorun çıkar ise bana aktarın. Ona göre ne yapacağımıza bakalım.''
Teşekkür ederim.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?