Kaptanım, karar defterine baktıysan zaten istisnai durumlarda diskalifiye yetkisi tamamen kaptanındır yazıyor.. Ben de o nedenle sordum istisnai bir durum mu var diye.@Melekemal in cenazesi vardi normalde biz 2 hafta da diskalifiye ediyoduk ama eger bi mahsuru yoksa bu haftalikta idare edebilir miyiz?
Kendisini eger önümuzdeki haftada ayni seyi yaparsa ben kendi ellerimle diskalifiye yazacagim
Yanlış hatırlıyorsun kaptanım. Siz hedef kilo revizesini zaten yapmıştınız, ben de güncellemiştim.Ellerine ve emeğine sağlık
@YENA arkadaşımızın Hedef güncellemesiyle alakalı zaten 60 kg diye yazınca acaba hakikaten ben mi yanlış yazdım diye sonuç listesine baktım ama doğru yazmışımarkadaşımız şu anda 68 kg hedefini de 60a çekmek istiyor ( önceki hedefi 85di sanırım ve onu çoktan geride bıraktı )
Kaptanım, karar defterine baktıysan zaten istisnai durumlarda diskalifiye yetkisi tamamen kaptanındır yazıyor.. Ben de o nedenle sordum istisnai bir durum mu var diye.
Ki zaten tam da düşündüğüm gibiymiş.
Karar yetkisi sende.
Yanlış hatırlıyorsun kaptanım. Siz hedef kilo revizesini zaten yapmıştınız, ben de güncellemiştim.
Hem de yakın bir tarihte:
**** 8. Takım 542.Etap****DÖRDÜNCÜSÜ
doga3 ( 95,5 / / / % ) sabit
erciyes111 ( 64,7 / 63,7 / 1 / 1,55 % )
kittenlove ( 64,8 /64.7 / 0.1 /0.15 % )
Oynakbasi34 ( 89,4 / 88,9 / 0,5 / 0,56 % )
perihan00 ( 68,5 / 67.8 /0.7 / 1.02% )
pptya87 ( 81 / / / % ) Takım kurallarina uymadığı için diskalifiye edildi
serenalar ( 74 /73.3 / 0.7 / 0.94 % )
Yena ( 74 / 72.4 / 1.6 / 2.16% )hedef kilo 60 a revize
8.Takım Ortalaması: 0.798 %
Tatlım 13.takım kaptanı sana kilonu sormuş daha yeni cevap vermişinKizlar uye almak isteyen grup yok mu dun yazdim katilmak isteyenler konusuna hic yonlendirme olmadi
Ellerine ve gözlerine sağlıkSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 27. tur 3. hafta sonuçlarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Hatam varsa belirtirseniz düzeltirim. Herkese iyi yıllar diliyorum
Performans Uygulaması 27. tur 3. hafta
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 27. tur 3. hafta sonuçlarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Hatam varsa belirtirseniz düzeltirim. Herkese iyi yıllar diliyorum
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Yeni üye gibi işlem yapılıyor, 2 hafta deneme süresi sonrası listeye girebiliyor.Arkadaşlar eski mezun olan üye döndüğü zaman yine deneme suresi oluyor mu? Direk listeye alabiliyor muyuz?
Teşekkür ederim canımYeni üye gibi işlem yapılıyor, 2 hafta deneme süresi sonrası listeye girebiliyor.
yeni üye gibi işlem yapip listeye aldığında sadece mezun üye diye belirtiyorsun canım üçüncü cuma listede olabilirArkadaşlar eski mezun olan üye döndüğü zaman yine deneme suresi oluyor mu? Direk listeye alabiliyor muyuz?
Evet onu belirteceğim de ben beklemeden direk yarın alabilirim belki diye düşündüm teşekkür ederimyeni üye gibi işlem yapip listeye aldığında sadece mezun üye diye belirtiyorsun canım üçüncü cuma listede olabilir
1- Etap raporu kaynaklı ceza puanları silinecek. (performans değil karar defterinde yazılı olan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?