çukulata kisti ameliyatı olan arkadaşlar

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
43
arkadaşlar ameliyat sonuçlarınız neler anlatırmısınız şuan hangi aşamalardasınız?

ben bu ameliyatı bekarken olmuştum ameliyatın üstünden 6 sene sonra evlendim ve şu an anneyim...
önemli olna bünye bence çünkü benim iki taraftanda 8 - 9 mm kistler alındı ve bünye yeniliyor yine..
doğum yaptığımda dr um küçük bir tane daha aldım dedi...
ama bebek konusunda sorun yaşamadım darısı başınıza inşallah...

bende 2,5 ay önce ameliyat oldum.6 tane kist alındı benden.Ama ben çok geç kalmışım kistler 4. yani son evredeydi.Tüpler tamamen yapışmıştı.Doktor için yapış yapıştı dedi.Allahtan yumurtalıklara zarar vermeden aldılar kistleri.Tekrarlama ihtimali olduğu için ve tüpler kapalı olduğu için tüp bebek dedi doktorum.Şimdi tüp bebek aşamasındayım.Pazartesi transferim olacak büyük ihtimal.En büyük korkum yumurta oluşmamasıydı çünkü ameliyatta yumurtalıklarla oynandığı için risk vardı.Ama Allahtan 6 tane yumurtam oluştu ve dün alındı.Bugün hepsi döllenmiş.YArın merkezi arıycam tekrar belli olacak tam olarak kaliteleri falan.Pazarteside Allahın izniyle transfer olacak.

6 adet kist ameliyatını açık ameliyatmı yoksa kapalı ameliyat mı oldun bilgi verirsen sevinirim.

açık ameliyat oldum.zaten benimkiler 4.evre olduğu için kapalı ameliyat olmuyordu.açığı bile zor yaptı doktorum.içimdeki herşey birbirine yapışmıştı.

tedavin nasıl gidiyor transverin oldumu?bu arada ameliyatta tüpleri aldılarmı yoksa ilaçla açıldımı bilgi verirsen sevinirim 10 gün sonra bende laparoskopiye girecegim.

yok benim tüpler olduğu gibi bırakıldı.yapışık biçimde kaldı yani.almadılarda açmadılarda.transferim oldu 6 haziranda sonucu alıcam.bakalım hayırlısı.sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin ama benimki laparoskopi değildi.senin kaç kistin var?laparoskopiyle hallolacak birşeymi?umarım tüplerin açıktır.

yok Benim Tüpler Olduğu Gibi Bırakıldı.yapışık Biçimde Kaldı Yani.almadılarda Açmadılarda.transferim Oldu 6 Haziranda Sonucu Alıcam.bakalım Hayırlısı.sormak Istediğin şeyler Varsa Sorabilirsin Ama Benimki Laparoskopi Değildi.senin Kaç Kistin Var?laparoskopiyle Hallolacak Birşeymi?umarım Tüplerin Açıktır.

Canim Inşallah Güzel Haberler Alirsin
Rabbim Dileyen Herkeze Bizlere De Sağlikli Evlatlar Versin

açık ameliyat oldum.zaten benimkiler 4.evre olduğu için kapalı ameliyat olmuyordu.açığı bile zor yaptı doktorum.içimdeki herşey birbirine yapışmıştı.

Canım ben de senizle benzer bir durumdaydım
1 laparoskopi+1 açık amelyat+şişmiş kanallar+1 ay bile dolmadan kstler yeniledi
histereskopi ile rahim içi incelendi kanallar o kadar iltihaplı değilmiş+ rahim içi perde alındı

2. açık amelyatı doktorum önermedi 5cm ve 3 cm kistlerle uzun protokolle mikroya başladık

Allahıma çok şükür 1 tane birinci kalite 2 tane de ikinci kalite ve sekiz hücleri emriyo oldu

zaten benden 4 yumurta toplanabildi

bu arada benim kistler büyüdü ve12 cm ye ulaştı

yumurta toplamada hepsinin içini boşaltılar, doktorlarımdan çok menunum
3 gün sonra da transfer oldum;

sonuç şu an pozitif değerim 644 oldu bugün çok şükür ama tabi kritik zamanlar ben bile daha sevinmeye korkuyorum

üzülme canım bak inşallah olacak ama olumlu düşün ve gerçekten iyi bir profa git bu çok önemli bu süreçte ben bunu daha iyi anladım

önemli olan embriyo kalitesi ve rahim içinde yapışıklık olmaması

Rabbim isteyen herkeze ve bizlere de nasip etsin sağlıcakla bebişlerimizi büyütmeyi:asigim:

yok benim tüpler olduğu gibi bırakıldı.yapışık biçimde kaldı yani.almadılarda açmadılarda.transferim oldu 6 haziranda sonucu alıcam.bakalım hayırlısı.sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin ama benimki laparoskopi değildi.senin kaç kistin var?laparoskopiyle hallolacak birşeymi?umarım tüplerin açıktır.

müjdeli haberini bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırsın canım.benim sol tüp kapalı sol tüpü aldıracagım birde varsa kistleri 3. tüp bebek denemem ameliyattan sonra olacak inşallah

X