cücüme güzel oğluma çok teşekkür ediyorum ıyıkı warsın annecım

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
arkdaşlar cücü bir köpek ona hepinizin önünde çok teşekkur edıyorum bana haywan sewgısını dibine kadar yaşattıgı ıcın benı herşeyden çok sewdıgı ıcın güzel gözlerı masum bakısları ıcın aşkların en büyüğü oldugu ıcın sewgisi kalbimi kapladıgı ıcın onsuz 5 dakıka duramamayı öğrettiği icin bir çocuk gıbı gelıp gıdıp benı öptüğü için bana sarılıp uyudugu ıcın bana tüm hayvanların herseyden değerli oldugunu öğrettği icin 2 yılda bana bu aşkı aşıladıgı ıcın beni annesi gibi gördüğü için herşeyden önemlısı BANA ALLHIMIN BİR LÜTFU OLDUGU ICIN herkezin önunde oğluma çok teşekkur edıyorum ıyıkı VARSIN ANNEECIM ALLAH BUTUN MUTULUKLARI HUZURLARI UZUN ÖMURLERI BENDEN ALSIN SANA WWERSIN YAKIŞIKLI OĞLUM BENIM ANNEN SENI HERŞEYDEN ÇOK SEWIYO :asigim:

bende çocuğun için açtın sandım konuyu .ğerçekten garipsedim yani umarım çocuğunuz olduğunda yine o kadar çok seversin köpeğini .

bende çocuğun için açtın sandım konuyu .ğerçekten garipsedim yani umarım çocuğunuz olduğunda yine o kadar çok seversin köpeğini .
eminim sewerım bunda garıpsenecek bısey yok bu sewgıyı yasamayan anlamaz gercekten o bnm haytımdakı en degerli bu yuzden bn de sizin yazdıklarınızı garıpsedım yagnı çocgum olunca oğlumu sewmeyecegımı zannedıyosanız yanılıyosunuz vereliniortak

tüm hayvanların herşeyrden değerli olduğu için yazmışsın bunun üzerine yazdım

Çocuğun olduğunda ondan daha fazla sevemezsin. Ancak onun kadar sevebilirsin.
Aynı emekleri ona da veriyorsun, canı yansa senin de yanar, sevgi alışverişi yapıyorsun.
Biz ailemizden böyle gördük. Benim çocuğum yok ama yeğenlerim de aynı hayvan sevgisi ile yetişiyor.
Senin söylediklerini ancak GERÇEK hayvan sevenler anlayabilir.
Sana yakışıklı oğlunla, ailenle mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.vereliniortak

çok teşekkur ederım tabı yenı nesıllerde sewsın haywancıkları
zaten haywan sewmeyenlerın çocuklarıda sewmıyo haywanları ama sewenlerın çocukları oğlumla gezerken gelıp öpüyolar oğlumu

ya şu an kendi açtığım konularda gezdim,
oğlumun ölüm haberi ile ilgili olan konularda.. taziyeleri okudum...
oğlum bir muhabbet kuşuydu.
bildiğiniz bit kadar kuş.
ve ben şuan hüngür hüngür ağlıyorum..

sizi benden iyi kimse anlayamaz.
allah köpeğinizi, oğlunuzu size bağışlasın.
yarın bi öpün onu, mıncıklayın benim için..
ben bıdı'yı çok özledim ama öpemiyorum, benim yerime siz sarılın, gıcık edin hatta.. ben bıdıya cok yapardım.. gıdıklardım,sinirlendirirdim... siz de öyle yapın... benim yerime siz yapın..
çok özledim ben oğlumu..

vereliniortak DİER tarafada yazmıstım burayada yazıyorum allahım rahmet eylesın sanada sabırlar versin eminim dayanmasıı cok zordur etrafımda olan ınsanlardan duydugum kadarı ıle evlat acısı gıbı koyuyormus adama acısı ben bu duyguyu yasamadım henüz fakat ömrumun sonuna kadarda yaşamak ıstemıyorum sıze ne dıye bılırım bılmıyorum gerçekten çok zor bı durum küçücük kuş olabılır hattta mınnacık bı karınca bıle olabılır önemlı olan taşıdıgı can size kendını sevdirmesi o masum bakışları ben oğlumun bakısında buldugum huzuru hayata hıc bıseyde bulamıyorum kı sız kuşunuzun ölümüne şahit olmuşsunuz nasıl bı duygudur bu yaşamak istemıyorum belkı bır çok ınsana bızım yazdıklarımız sızın aglamalarınız saçma gele bılır ama ben herzamn soyluyorum hayvan sevmeyen bı ınsan bunu asla anlayamaz
bu arada az önce sinir ettım oğlumuvereliniortak

teşekkür ederim yazınızı okuyunca gülümsedim:) "az önce sinir ettım oğlumu"a.s.
umarım ömrünüzün sonuna kadar oğlunuzla birlikte mutluuu yaşarsınız:)

seni çok iyi anlıyorum benimde 12 yaşında bir oğlum var cinsi terrier,onu herşeyden çok seviyorum,allah uzun ömürler versin,ve tüm hayvanlara insanlara yakışır bir muamele yapılmasını diliyorum
izlediğim gördüğüm olaylar karşısında günlerce kendime gelemiyorum,,,
benim oğlumda bu ablası

ooyyyy ooooyyy oooyyyy bu benım oğlumun ikizi:) amiiinnn allahım onları herseyden herkötülükten korusun insanlar garipler ama suç bizim kedılerde köpeklerde bır ınsan sana kötuv davranıyorsa saldıracaksın ahh brnım guzel kalplı meleklerım ypmıyo ıste oyle ınsanlardan dayak yıyorlar ahh ahh keske param parça etseler onlara dokunanları bunu caanı gönülden isterim kı ınsanlar korkksun el kaldıramasın onlara

bende aynı senin gibiyim canım,allah sana uzun ömürler versin diye diye seviyorum
hayvan sevmek bambaska bısey gercekten bu duyguyu yasamıyan bılemez ama şunu anlamıyorum bızler bu kadar severken bagzıları neden nefret edıyo ya ülkemızde bıle neredeyse hayvanın bı canlı oldugunu unutuyo başımızdakı ınsanlar boyle bısey olabılırmı ınsan öldürmek muebbet hapise kadar uzanan buyuk bır suc ama hayvan öldürmek ıskence yapmak sadece sokağa tükürmek kadar bı kabahat suc bıle degıl hayvanın yasama hakkını elınden almak sadece kabahat dier ülklerde boyle mı be bir çok ülkede suc hayvana kötü davranmak kımse unutmamalıkı bir sineğin bile bir köpeğin bir kedının hatta bir sineğin bir insan kadar yaşama hakkı var ama malesef bunu bız hayvan severlerden başka bılen yok
inşallah hayvanlaraezıyet edenler hatta hor gözle bakanlar unutmasınlar kı gün olur devran döner bu boyle gıder her ınsan baska bır canlıya yaptıği kotülüğün aynısını yaşamadan ölmeyecek bu cok onemlı bunu unutmamak lazım o yuzden kendınıze yapılmasını ıstemedıgınız bı seyı başka bı canlıya yapmayacaksınız yaptıysanız bıle bunu bır gün mutlaka yaşayacaksınız ınsanlar yaptkları ıyılıklerınde karsılıgını yaşadıgı sure ıcınde alacak kötülüklerinde bu hayatın kanunu allah ınşallah sizin melegınıze UP UZUN ÖMÜRLER NASİP EYLESIN

Hayvan sevgisi bambaşka aslında bunu sevmeyenlere anlatırsınız ama nasıl anlarlar sizi bilemem.
2 sene köpek besladim bende mecburiyet karşısında başkasına vermek zorunda kaldım günlerce kendime gelemedim ağladım durdum ama yapacak başka çarem yoktu.
Kuş besledim 6 yaşında öldü kendi ellerimle gömdüm onu tam bir mezar yaptım ona.
Şu an çok istiyorum almayı ama ölünce yada başka birşey olur diye almıyorum imkanım olsa sokak hayvanlarınıda evime alıp beslerim.
Şu havada bile yemeklerini elimden geldiğince vermeya çalışıyorum yemek kaldımı eşime diyorum çocuklarımı doyuracağım diye.

en güzelını yapıyosunuz keske herkez boyle yapsa bayat ekmegı bıle atacagına ınsanlar syla ıslayıp kapıya koysa bır tane hayvan tok uyuyacak ama malesef ınsanlar garıp olmus sevmeyenlere anlatsan bıle onlar gene nefretle bakacaklardır bızım soyledıklerımız onlara boş bı konuşma gıbı gelecek en ıyısı hıc anlatmamaya çalısmak cunku bn kıme anlatmaya kalksam sonu kavga ıle bıtıyo en hassas oldugum konu benım hayvanlar onlara soylenmıs en ufak soze tahammulum yok her zaman soyluyorum ve hatta benım cevremde hayvan sevmıyen bırtane bıle arkdasım yoktur ne işim var duygusuz ınsanlarala hatta bır gun bu hayatta yanlız kalırsam dıye hıc korkmuyorum neden korkım evımı birsürü köpekle doldururum ohh benden mutlusu olmaz hayal etmesı bıle guzel bır evın ıcınde 10 tane köpek onlarla yemek yemek uyumak gezmek oyun oynamak harıka bı duygu ben hayvan sevmeynlere üzülüyorum bu duyguyu ömürlerının sonuna kadar yaşayamıyacaklar ınşallah allah herkezın kalbıne bır gun gelır bu sevgiyi verır o zaman anlarlar gercek aşk neymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…