Cücüklere veda

Tzk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
34
Selam kızlar,
Ergenligimden beri basima belalar.Herkesten önce cıktı göğüslerim tabi ki her Türk kızı gibi saklamak için kambur durmalar, bol giyinmeler vs.Hamilelikte daha da büyüdüler kalibina sığamaz oldular.Emzirmeyle birlikte de yer çekimine doğru gittiler.Zaten sirt ve boyun agrilarini saymiyorum.Her giydigim kiyafet sanki cok acik dekolteymis gibi duruyor.Bir ara cok zayifladim 53e kadae dustum ama hala kilolu görünüyor istediğimi giyemiyordum.Asla istediğim gibi bir sutyen alamadım çünkü çok asimetrikler.Velhasil kucultturmeye karar verdim Ogu'de Prof. Dr. Yakup Karabağlı ile görüştüm.cok güven verdi hemen toparlarsın falan dedi.4 yaşında küçük çocuğum olduğu için iyileşme sürecinin hızlı olması benim için önemli.Bu arada sigorta karşılamıyormuş 700 gr alacakları için 12 bin lira ücret çıkardı.Gun daha almadım ama yakında olacağım ve çok heyecanliyim.

Darisi basima oldum olasi zayif da olsam cok cekiyorum sirtimda fitiklar cikti agirliktan emzirme bitsin ilk isim hayirlisiyla o gunleri gorurum insallah

Ya başlık süper çok güldüm)) ahahhaj

Merhaba hangi hastene ve ne zaman ameliyatbende bekliyorum haber vermelerini

MaşAllah yaaa bende aksine hiç yok Hamilelik emzirme Biraz büyüdü dedim sonra daha kötü oldular zaten yoktu iyice kurumuş meyveye döndüler Rabbim kimine çok kimine hiç vermiyor napalım.. Allah kolaylık versin inşAllah sizlerede

Ogü ve 22 Temmuz dedi doktorum

Valla varlığı ayrı dert yoklugu ayrı dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…