• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çubukta patates

filiz_aktas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
22
0
36
İzmir
Kızlar şu an eşimle zor günler yaşıyoruz her zaman gözü kara ve girişimci ruhlu olmusumdur.Şuan aklımda az sermayeyle yapabileceğim bir iş kolu olduğunu düşünüyorum.Aranızda çubukta patates deneyen var mı? bir stand alıp başına geçicem Ağzımda laf yapar müşteride bağlarım stantda fritöz herşey mevcut :46: deneyenler yorumlarını paylaşırsa çok mutlu olurum kocaman optum hepınızı sagolun simdiden

Son düzenleme:
ben bu çubukta patatesii biliyoruuumm!!! 1 kereee denediimm.. vee ben bayıldıımm!! yalnııız çok pahalı yahuuu.. 1 çubuk 2 tl.. 2 tl ilee 5 kilo patatees alırımm ben beee!!! :53:
bu işi ankarada yapıcaksaan banaa indiriiim yap lüütfeen!! :71:

nasıl bisey bu cubukta patates merak ettim ..

$patates.jpg

işteee çubukta patates böyle bir şeey.. aynı bardakta mısır gibi küçük stantlarda satılıyor ve üzerine baharak döküyorlar.. yalnıız ben hiç bu kadar çok dilimlisini görmediiimm... benim aldığım çubukta çook az patates dilimleri vardıı.. ve beniii hiiç tatmin etmemişti haddaaa az oldugu içinde 2 tl bunun için pahalı gelmişti..

böyle stand işleri biraz daha yaza uygun sanki... havalar soğudukça insanlar dışarıda yemeyi pek tercih etmiyor, yani dediğiniz gibi alıp dışarıda elde yemeyi. yazın olsa şansınız daha çoktu.
kolay gelsin, umarım planladığınız gibi gider işleriniz.

bu iş yapacağım yer üniversite karşısında bir cafenin onunde

hmm güzel biseye benziyor hiç görmemiştim ve yememiştim ama gördügümde denerim cünkü patatesin her türlüsüne bayılırım..hangi üniversitenin önünde acmayı düsünüyosun?? ege üni.de olursa daha cok tutar gibime geliyor :)

hmm güzel biseye benziyor hiç görmemiştim ve yememiştim ama gördügümde denerim cünkü patatesin her türlüsüne bayılırım..hangi üniversitenin önünde acmayı düsünüyosun?? ege üni.de olursa daha cok tutar gibime geliyor :)

Canım izmirdeysen forum bornovada standda satılıyodu gecen sene
bu senede olabilir(:

bende seviyorum ama özellikle cocuklar cok yiyo
ailesiyle gelen cocukların yoğun oldukları biyerlerdede düsünebilirsin yer olarak

Canım izmirdeysen forum bornovada standda satılıyodu gecen sene
bu senede olabilir(:

bende seviyorum ama özellikle cocuklar cok yiyo
ailesiyle gelen cocukların yoğun oldukları biyerlerdede düsünebilirsin yer olarak

forum bornova bana uzak yaaa..ama gidersem bakarım varsa yerim mutlaka..

Back