• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cübbeli'den Instagram çıkışı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
videosu:

http://www.milliyet.tv/video-izle/Cubbeli-den-Instagram-cikisi--vMckb6heT8eT.html

Cübbeli Ahmet Hoca, insanların yedikleri yemeklerin fotoğraflarını dahi paylaştıklarını ifade ederek, “Lan ne ayıp şeyler be, ne yüzsüzlükler be. İnsan yediğinin resmini çekip öbürüne gönderir mi?” serzenişinde bulundu.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, insanların yedikleri yemekleri fotoğraflayıp Instagram ve benzeri platformlarda paylaşmalarını eleştirdi. Cübbeli, “Lokantada yerken çekmiş kebabı, atıyor ona. Ne o? Istagram mistagram... Atmış ona. O da ona bakıyor; ’Vay anasını nasıl götürüyor budu ya’ Lan ne ayıp şeyler be, ne yüzsüzlükler be. İnsan yediğinin resmini çekip öbürüne gönderir mi? La Havle Vela Kuvvete İlla Billah; ben böyle bir şeyler…Şaşırıyorum ya. Kaç senede nasıl değişti bu memleket ! Yani yaşanacak halden çıktık ya” diye konuştu.

Fena halde katılıyorum cübbeliye:46:

Gerçekten de öyle yediği yemeğin, saçma sapan şeylerin fotoğrafını orada burada paylaşanlara sinir oluyorum:19:

Kendi fotonu paylaş, çiçek böcek doğa fotosu paylaş. Yemek tabağını, tabakta kalan artıkları paylaşmak nedir!

:9: :9: hay Allah! yolsuzluklar hırsızlıklar almış başını yürümüş..memleketi soyan soyana..instagram dert olmuş.. :27:

gerçi yemek fotoğrafı paylaşma olayı bana da çok saçma geliyor.. :25:

peki sizin sosyal medya arkadaşlarınız yiyecek içecek resmi olarak ne paylaşıyorlar:26:

benimkiler kek kısır falan, gariplerim

bi de içki fotoları, şarap şişeleri falan paylaşanlar var, meze sofrası falan, onlar ayrı

kısırcılar ayrı, içkiciler ayrı kategoriden arkadaşlarım
:1::1::1:

Son düzenleme:
peki sizin sosyal medya arkadaşlarınız yiyecek içecek resmi olarak ne paylaşıyorlar:26:

benimkiler kek kısır falan, gariplerim

bi de içki fotoları, şarap şişeleri falan paylaşanlar var, meze sofrası falan, onlar ayrı

kısırcılar ayrı, içkiciler ayrı kategoriden arkadaşlarım
:1::1::1:

Pek çevrem yok ama olanda genelde içkili mekanda donatılmış bir masa manzarası paylaşıyor.. şaraplar peynirler falan.. :27:

Bir de gün yapan ev hanımları marifetlerini gösteriyor ama o facede.. :1: :1:

''Ayıptır söylemesi şunu pişirmiştik diyen ya da mutfagından yayılan kokudan mahçubiyet duyan komşu duyarlılığına ihtiyacımız var acilen. Sofrasına koyduğu her nimetin reklaminı yapan besmele cekmeden fotografını çeken,hastası, aşereni alamayanı, yapamayanı, yoksulu vardır diye düşünmeyen bu biz olamayız! Bu gidiş nereye dostlar? Dünyanın bir yerinde insanlar açlıktan ölüyormuş, biriler açlıktan ölmemek içini kedi köpek eti yemenin fetvasını alıyormuş falan bunların detayına hiç girmeyeyeyim, malumu ilana gerek yok. Niyetiniz ne olursa olsun ama, fakat, lakin... Hiç biri değil yapilan sey yanlış arkadaşlar etmeyin eylemeyin. Allah'tan korkun. Hani dostlar arkadaşlar birbirleriyle hasbihal ederken bile yediğin içtigin senin olsun derdi ya tam ondan işte. Yediginiz ictiginiz sizin olsun Allah daha çok versin cok çok versin.Afiyet olsun.'' DEMET TEZCAN

insanlar yedikleri yemeklerimi paylaşıyormuş:51::51:

''Ayıptır söylemesi şunu pişirmiştik diyen ya da mutfagından yayılan kokudan mahçubiyet duyan komşu duyarlılığına ihtiyacımız var acilen. Sofrasına koyduğu her nimetin reklaminı yapan besmele cekmeden fotografını çeken,hastası, aşereni alamayanı, yapamayanı, yoksulu vardır diye düşünmeyen bu biz olamayız! Bu gidiş nereye dostlar? Dünyanın bir yerinde insanlar açlıktan ölüyormuş, biriler açlıktan ölmemek içini kedi köpek eti yemenin fetvasını alıyormuş falan bunların detayına hiç girmeyeyeyim, malumu ilana gerek yok. Niyetiniz ne olursa olsun ama, fakat, lakin... Hiç biri değil yapilan sey yanlış arkadaşlar etmeyin eylemeyin. Allah'tan korkun. Hani dostlar arkadaşlar birbirleriyle hasbihal ederken bile yediğin içtigin senin olsun derdi ya tam ondan işte. Yediginiz ictiginiz sizin olsun Allah daha çok versin cok çok versin.Afiyet olsun.'' DEMET TEZCAN

:46::46::46::46:
Çok güzel bir yazı olmuş Gülüm :16:

kelimesi kelimesine katılıyorum gülümsüm.bi açıyorsun bilmem nerde pizza yerkene....bilmem hangi lokantada....arkadaşlarla kahvaltıda.ayıpp yau....insanların gıpta damarları tahrik olabilir.eşin seni yemeğe götürüyordur ama arkadaşının eşi odundur mesela kadın fotoya bakıp bi ahh etse.

valla ben kendim yiyecek içecek paylaşmam ama paylaşandan da rahatsız olmam hata beğen tuşunu tıklarım, sonuçta sosyal ağlar neden var, kim nerede ne zaman ne yapıyor:52::52::52::52:

kelimesi kelimesine katılıyorum gülümsüm.bi açıyorsun bilmem nerde pizza yerkene....bilmem hangi lokantada....arkadaşlarla kahvaltıda.ayıpp yau....insanların gıpta damarları tahrik olabilir.eşin seni yemeğe götürüyordur ama arkadaşının eşi odundur mesela kadın fotoya bakıp bi ahh etse.

Haklısın canım, hem o yönü var hem de alamaz, edemez nefsi çeker.
Ayıp şeyler bunlar... Yediğin şeyler laf olmazdı önceden, utanırdı insanlar... şimdi gözüne sokuyor herkes birbirinin.

konu sadece yemek paylaşmak da değil aslında...
çok suni çok gösteriş için yaşar olduk. çok deşifre yaşar olduk. her an her şey ortada...

çoğusunun tüm hayatı sanki feys. geçen kardeşimin arkadaşı "39,5 ateşle hastanedeyim. doktordan azar yedim falan fişman..." yazmış. ya hu ben perşembeden pazartesiye grip virüs ile boğuştum. işe gelemedim. ne feys açmak geldi aklıma ne bir şey (ki evde internet var.) bırak feys açmayı yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum falan! milletin 39,5 ateş ile feys nasıl aklına geliyor ben de buna şaşırıyorum. ne olsa o feyse yazmak nasıl akıllarına geliyor, hayret! :44:

şimdi bu adama katılmamak elde mi??
nerde kaldı kokusu gider diye komşuya da bir tabak götürdüğümüz günler?
nerde kaldı babamızın aldığı abur cuburu başka çocukların da canı çeker diye sokakta yemediğimiz günler?
nerde kaldı eğer karşıdakinin canı çekeceği birşeyse şunu şunu yedik demekten hicap duyduğumuz günler....
bu kadar mı doğru olur bir söz :50::50::50:

valla ben kendim yiyecek içecek paylaşmam ama paylaşandan da rahatsız olmam hata beğen tuşunu tıklarım, sonuçta sosyal ağlar neden var, kim nerede ne zaman ne yapıyor:52::52::52::52:

E hayat sadece gezme tozmadan,işyerinden,yemek sofrasından ibaret değil ki. Bunun tuvaleti var, yatak odası da var. Onları da paylaşsınlar madem:9: Gerçi bir onlar kaldı zaten:37:

Back