Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ondan avrupadaki türk gençleri dönmüyor işte..Arkadas cubbeli ve aponun yaptiginin farki yok benim gozunde. Notr insan yetismeyecek mi bu ulkede? Cok mu zor?
Basimiza tas yagacak yemin ediyorum.
Özetle inşallah meclisin kapısına dahi giremezsinizŞimdi sinirsel gülme geldi yemin ediyorum nefret söylemleri nizi okudukça özellikle daha fazlasını istemësinler diyen arkadaş. Çok şükür ki bu ülkenin barışı senin elinde değil. Çok şey anlatmak isterdim burda ama beni anlayacağınızi sanmam. Özetle bizler meclise.
Aynen çok şükür ki bir avuç larNeyse siz BASKAN APONUN EMEGINI IKTIDARA TASIYIP ULKEYI DEGISTIRME hayallerine devam edin. Cok sukur ki bir avucsunuz
çözüm sürecine oturan rte de istemiyor şimdi..rte neye el attıysa oldu buda olacak bence:))Özetle inşallah meclisin kapısına dahi giremezsiniz
Adam kendi acisindan gayet dogru demis
Objektif bakarsak hakli..
Nice analar babalar agladi..
Sen rahat ol kardeşim nefretiniz de boğulma günleri çok yakındaÖzetle inşallah meclisin kapısına dahi giremezsiniz
Hayirdir kimi(!) boguyorsunuz?Sen rahat ol kardeşim nefretiniz de boğulma günleri çok yakında
Evet nefret ediyorum bebek katili 20 yaşındaki Kınalı kuzulari şehit edenlerden polisi mizi şehit edenlerden her pisligi yapan pkk dan ve yandaslarindan pislik apo dan ama hepsinden nefret ediyorum ve Rabbim den niyaz ediyorum ya ıslah olsunlar yada kahrolsunlar ama şunu unutmayın bizim şehitlerimizin peygamber Efendimiz aleyhissalâtu vesselâm a komşu olacaklar sizin savundugunuz o pkk nin olenleri yse cehennemin ta dibindeler inşallah şükürler olsun Allah a iki ahiret varSen rahat ol kardeşim nefretiniz de boğulma günleri çok yakında