Cübbeli'den Demirtaş'a: Anan da ağlayacak

evet ne yazık ki haklısın bizim gibiler çok olsa bu gün ülke böyle olmazdı

Yok yok.
Seçim bitene kadar ben Hdp ile ilgili hiçbir konuya bakmayacağım.
Sinirlerim zıplıyor.Ne ara bu kadar tahammülsüz oldunuz ? Hakaretler havada uçuşuyor...Bazı arkadaşlar belki yazarken farkında değiller,sinirle yazıyorlar ama hoş değil.Neyi savunursa savunsun bir insan,karşındakine saygısızlık ettiği sürece sabaha kadar savunsun,ne söylediğinin önemi kalmıyor.

Arkadas cubbeli ve aponun yaptiginin farki yok benim gozunde. Notr insan yetismeyecek mi bu ulkede? Cok mu zor?

Basimiza tas yagacak yemin ediyorum.

Arkadas cubbeli ve aponun yaptiginin farki yok benim gozunde. Notr insan yetismeyecek mi bu ulkede? Cok mu zor?

Basimiza tas yagacak yemin ediyorum.
ondan avrupadaki türk gençleri dönmüyor işte..

Şimdi sinirsel gülme geldi yemin ediyorum nefret söylemleri nizi okudukça özellikle daha fazlasını istemësinler diyen arkadaş. Çok şükür ki bu ülkenin barışı senin elinde değil. Çok şey anlatmak isterdim burda ama beni anlayacağınızi sanmam. Özetle bizler meclise.
Özetle inşallah meclisin kapısına dahi giremezsiniz

Ohooo burası da karışmış, parti konuşuyorsanız tamam ama lütfen rica ediyorum burda pkk propagandası yapılmasın, o başka birşey, Kürt halkının dertleri, sorunlarıysa bambaşka.

Ve lütfen polemiğe de girmeyiniz.

Sen rahat ol kardeşim nefretiniz de boğulma günleri çok yakında
Evet nefret ediyorum bebek katili 20 yaşındaki Kınalı kuzulari şehit edenlerden polisi mizi şehit edenlerden her pisligi yapan pkk dan ve yandaslarindan pislik apo dan ama hepsinden nefret ediyorum ve Rabbim den niyaz ediyorum ya ıslah olsunlar yada kahrolsunlar ama şunu unutmayın bizim şehitlerimizin peygamber Efendimiz aleyhissalâtu vesselâm a komşu olacaklar sizin savundugunuz o pkk nin olenleri yse cehennemin ta dibindeler inşallah şükürler olsun Allah a iki ahiret var

X