Bir siz arastiriyorsunuz ya o bize yeter . Sizden baska herkes aptal. Siz selonun bu hallerini yemeyin de bizim de gelecegimizi karartmayin yetersize verilenden başkasını öğrenmeyi araştırmayı bir deneyin ne verilirse yemeyin bukadar
Yav he he ben sehit edebiyati yapıyorum. Demirtas daga da baris icin cikmisti zaten. Ben cocukken ölümü arkadasimin babasinin sehit edilisiyle tanidim. Simdi benim arkadasimin babasi neden oldu? Madem bu serefsizleri istediklerini verecektik neden babasiz kaldi? Haklarini savunduklari kurt arkadasimin babasini öldürdüler hala baris hak esitlik bla bla bla... Baris olsun da bu olumlerin bir bedeli olmayacak mi ? Onlar olduguyle kalacak sizin gibilerin yüzünden
Siz dagdaki teroristi savunup baristan bahsederken komikten ote zavalli gozukuyorsunuz.
Bana cevap vereceksen de alinti yap
Boyle terbiyesizce bir mesaja cebap vermeyecektim ama bu sefer bak yea cevap veremedi ki seviyesine iniliyorBu nefret söylemleri devam ettiği sürece bir yere varamayız.
Dünya savaşlarında bir sürü asker öldü, kurtuluş savaşında hem bizden hem diğer devletlerden bir sürü insan öldü. E madem hakkımızı alacaktık neden savaştık? Kimse ölmeden, kan dökülmeden verselerdi.
Bu dünyada savaşmadan istediğini alan bir halk var da ben mi bilmiyorum? Ağlamayan bebeğe meme yok diye bir atasözümüz var biliyor musunuz?
Güneydoğu gazisi bir arkadaşım var, belinden vurulduğu için yürüyemiyor şu an. Ve hdp'yi destekliyor. Babası şehit olan arkadaşınıza sorun o da destekliyordur. Çünkü sizin gibiler dışında kimse artık kan dökülmesini istemiyor. Mücadele artık siyasi arenada veriliyor. Bu adamlar nasıl ifade etsin kendilerini başka türlü? Kan dursun siyaseten mücadele edin dediniz, onu yapıyorlar bunu da beğenmiyorsunuz. Ne yapalım? Kğrtleri tamamen ortadan kaldıralım mı? Basalım doğuya, güneydoğuya bir atom bombası hepsi toptan yok olsun. İçşniz rahat eder mi böyle?
Bu arada O okypete 'nin paylaştıklarına da bir yorum bekliyoruz sizden. Hani kürtçe konuşmak yasak değilmiş ya. Sanatçısını sürdü bu millet kğrtçe yüzünden. Gerçekleri görün biraz yahu.
Boyle terbiyesizce bir mesaja cebap vermeyecektim ama bu sefer bak yea cevap veremedi ki seviyesine iniliyor
Bizim gibiler kimlermis nasilmisiz ki kan dokulmesini istiyormusuz?Sizin desteklediginiz parti bize oy vermezseniz musluklarinizdan kan akar diyor siz ise kan durdu iste vs diye edebiyat yapiyorsunuz. Bunu soyleyen mi baris getirecekmiş?
Kurtuluş Savasi ornegi o kadar komik ki. Kürtlerin topraklarini mi isgal etmisiz de bize savas acmislar. Siz resmen teroru destekliyorsunuz sonra da gelmis sizin gibiler disinda kimse kan dokulmesini istemiyor diyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Diyorum neden savastilar Kurtlere sadece "kurt" olduklari icin hangi zulum yapıldı bana aihm de çevirmen verilmedigi icin cezaya carptirilan Türkiye getiriliyor. Evet Turkiye insan haklari konusunda mukemmel bir ulkeydi de yalniz Kurtlere bu muamele yapıldı Turkler Lazlar Cerkezler pamuklara sarmalandi altin saraylarda yatırıldı.
Siyaset yapmak isteyen teror orgutuyle bagini koparir.
Babasi sehit olan arkadasim sizin gibilere beddua ediyor birak desteklemeyi.
Ulkenin su hali icler acısı basimizda bulunan yüzünden teoristten medet umar hale gelinmis. Yakinda Apoyla birlikte mecliste elele gelsin baskanlik sistemi gitsin ozerklik takılır durursunuz.
Hayir Hdp meclise girse ne olacak Tayyip ilk turda secilemeseydi Selocanlar kimi destekleyecekti. Akp= Hdpkk iken Akpyi boyle elestirip hdp ye oy vermek en hafid tabirle ikiyuzluluktur.
Hi hi.Kan akan musluklar konusu milyon kere anlatıldı anlamak istemiyorsunuz. O afişler hdp'nin miymiş bir öğrenin önce. Afişler van su ve kanalizasyon idaresi VASKİ tarafından su tasarrufuna dikkat çekmek için asıldı.
Hdp bilale anlatır gibi akp ile birlik olmadığını, karşısında olduğunu söyledi onlarca kez. Hala akp=pkk diyorsunuz. Yahu siyasi görüşleri taban tabana zıt iki parti nasıl eşit olabilir?
"Kürt oldukları için hangi zulüm yapıldı" diye hala ve hala sorabilen bir zihniyete ben laf anlatamam. Pes ediyorum.
Peki sizin Talebimiz nedir ne yapılsın nasıl bir çözüm önerimiz varBir siz arastiriyorsunuz ya o bize yeter . Sizden baska herkes aptal. Siz selonun bu hallerini yemeyin de bizim de gelecegimizi karartmayin yeter
Pkk kosulsuz silah birakmali ozerklik talebinden vazgecmeli. Mesela teroristler sinirda davulla zurnayla karsilanmamali. Pismanim dememelerine ragmen pismanlik yasasindan yararlanip aramiza salinmamali.Peki sizin Talebimiz nedir ne yapılsın nasıl bir çözüm önerimiz var
Simdi bak bunlar aslinda Demirtaş tan bagimsiz! hareket ediyor. Aslinda o boyle seyleri istemiyor canim. O baris getirmeye calisirken bagli oldugu orgut istemiyor falan fisman karisik isler bunlar biz anlayamayiz kafamiz basmiyormus.
bu kadar mı çözüm öneriniz yıllarca bular istenip savaşılmadımıPkk kosulsuz silah birakmali ozerklik talebinden vazgecmeli. Mesela teroristler sinirda davulla zurnayla karsilanmamali. Pismanim dememelerine ragmen pismanlik yasasindan yararlanip aramiza salinmamali.
Hani aglamayana meme yokmus ya simdi ne gibi sıkıntılar var ki hala aglamaya devam edip daglardalar? Daga cikmalarinin amaci Kurt halkinin refah seviyesi , yasam kosullari , dilini konusabilmesi vs degil ki. En bastan ulkeyi bolmeye yonelik hareket eden ve hala ayni dogrultuda devam eden bir teror orgutunu istediklerini vererek bu memlekete baris getiremezsiniz.
bu kadar mı çözüm öneriniz yıllarca bular istenip savaşılmadımı
çok vasat ve düz mantık