- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Objektif bakarsak hakli..
Nice analar babalar agladi..
Yav he he ben sehit edebiyati yapıyorum. Demirtas daga da baris icin cikmisti zaten. Ben cocukken ölümü arkadasimin babasinin sehit edilisiyle tanidim. Simdi benim arkadasimin babasi neden oldu? Madem bu serefsizleri istediklerini verecektik neden babasiz kaldi? Haklarini savunduklari kurt arkadasimin babasini öldürdüler hala baris hak esitlik bla bla bla... Baris olsun da bu olumlerin bir bedeli olmayacak mi ? Onlar olduguyle kalacak sizin gibilerin yüzündenDemirtaş pislik mı
bugün şehit yoksa Demirtaş gibi düşünenlerin sayesinde
dün şehitler vardı ise cübbeli gibi düşünenler sayesindeydi
tamam Demirtaş ve onun gibi düşünenler çekilsin siz gene şehit edebiyatı yapın
şehitleri düşünseniz barışa sahip çıkardınız
bugün Demirtaş ve gurubu en zorunu yapıyorlar
ben iki tarafı da ikna etmenin son derece zor olduğunu düşünüyorum
Dagdaki terorist inecek hicbir ceza almadan. Dusunsene babani kardesini oglunu senden alan pislikler hiç ceza almadan elini kolunu sallayarak geziyor. Bu reva mi ya? Hangi can buna dayanır?Eger bir tavuz verilecekse en dogrusu sehit ailelerine sormak.
Biz ancak tok halimizle konusuruz
iki yıldır kan akmıyorDagdaki terorist inecek hicbir ceza almadan. Dusunsene babani kardesini oglunu senden alan pislikler hiç ceza almadan elini kolunu sallayarak geziyor. Bu reva mi ya? Hangi can buna dayanır?
Baris olacakmış ama hdp ye oy vermezsen musluklardan kan damlayacakmis. Ama durr bunlar sayesinde Baris var istediklerini verdigin surece uslu duruyor terorikcikler ya vermezsen. O zaman musluklarindan kan damlar ona gore ayagini denk al
Ozerklik hayali. Bebek katilinin hapisten cikmasi vs. Bak bakalim hayal tuzla buz olunca kan akiyor muymus akmiyor muymus?iki yıldır kan akmıyor
peki sen onlara ne verdin ki kan akmıyor
şu ana kadar senin verdin taviz kendi dilini konuşabilirsin kendi dilinde okuyabilirsin kendi dilinde şarkı türkü dinleyebilirsin oldu onun dışında ben bir taviz bilmiyorum (buda onların en doğal hakkı) ki bunu verene kadar bile nice canlar gittiOzerklik hayali. Bebek katilinin hapisten cikmasi vs. Bak bakalim hayal tuzla buz olunca kan akiyor muymus akmiyor muymus?
Yazdiklarini hicbiri teroristlerin durma sebebi degil. Ozerklik de farazi degil o desteklediginiz partini dilinden düşmüyor. Sözünü aldılar bunu anlamamak icin aptal olmak lazım.şu ana kadar senin verdin taviz kendi dilini konuşabilirsin kendi dilinde okuyabilirsin kendi dilinde şarkı türkü dinleyebilirsin oldu onun dışında ben bir taviz bilmiyorum (buda onların en doğal hakkı) ki bunu verene kadar bile nice canlar gitti
ha farazi özerklik diyorsan hele bir kan dursun şehitler olmasında gerisi gelir
size verilenden başkasını öğrenmeyi araştırmayı bir deneyin ne verilirse yemeyin bukadarVEdeBU Su kendi dilini konusabilme özgürlüğü de ayri bir zirvalik . Hangi Kurt Kurtce konusamiyordu? Ben cocuktum komsumuz Turkce bilmezdi biz de Kurtce ama anlasiyorduk bi sekilde hala annesi Turkce bilmez. Ben anlamiyorum bu Kurtce ne zaman nerede yasaklanmis?
Konusmasina izin vermemisiz ama polis öğretmen avukat hakim ne isterlerse olmalarina is yeri acmlarina falan izin vermisiz. Mesela bir Kurt ne olmak istedi de sen Kurtsun olamazsin dendi?