Cübbeli'den Demirtaş'a: Anan da ağlayacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Evinin polis tarafından basılmasından sonra, "Çocuklarım ağlıyordu" diyen Demirtaş'ı eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca, "Çocukların da ağlayacak, anan da ağlayacak." dedi.
Sitene Ekle

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesindeki bugünkü yazısında HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a sert eleştiriler yöneltti.

Cübbeli, Demirtaş'ın evinin polis tarafından yanlışlıkla basılmasıyla ilgili "Şimdi bir PKK'lının evine yanlışlıkla girmişler, ortalık ayağa kalktı. 'Çocuklarım ağlıyordu.' diyor. Çocukların da ağlayacak, anan da ağlayacak. Ne var yani? Başkalarına olurken niye bir şey demiyorsun? Kendine olunca bas bas bağırıyorsun. Bir sürü Müslümanın anasını ağlattılar. Niye bir şey demiyorsun?" ifadelerine yer verdi.

İşte Cübbeli'nin yazısının ilgili kısmı:

Bize yapmadıkları kalmadı. Ne olacak yani? Evlerimizi kaç kere bastılar, aradılar, taradılar. Çoluk çocuğumuzu ağlattılar. Neler ettiler neler… Şimdi bir PKK'lının evine yanlışlıkla girmişler, ortalık ayağa kalktı. "Çocuklarım ağlıyordu" diyor. Çocukların da ağlayacak, anan da ağlayacak. Davan hak ise sevap alırsın. Davan batıl ise boşa gider. Ahirette de azaba döner. Ne var yani? Başkalarına olurken niye bir şey demiyorsun? Kendine olunca bas bas bağırıyorsun. Bir sürü Müslümanın anasını ağlattılar. Niye bir şey demiyorsun? Sana olunca "Çocuklar ağladı" diyorsun.

Böyle bir şey yok! Dava adamıysan ağlamak, zırlamak yok. Hak üzereysen cennetliksin, batıl üzereysen…

APO'YU ASMAZLAR, BENİ ASABİLİRLER

28 Şubat'ta beni içeri attıkları zaman daha idam kalkmamıştı. Baktım bütün gazeteler aleyhime. Ortalık yıkılıyor. Deprem vaazımdan dolayı bütün dünya benden bahsediyor. "Bu durumun en fazlası ne olur?" diye düşündüm. "İdam olur" dedim. Ona göre kendimi hazırladım. "İdam edilirsem de en azından insan öleceği günün vaktini bileceği için tövbesi güzel olur. Şehadetin garanti olur" dedim. Hazırlığımı ona göre yapıyorum kardeşim. Sen bunu düşünmediğin zaman "Yalan, yanlış dedim hakim efendi" diyerek taviz verirsin. Olmaz böyle. Ben söylediklerimin hepsini de savundum.

DGM'de saatlerce ayet, hadis ile açıkladım. Kocaman dosya oldu. Sonunda ne oldu? İdam da olabilirdim. Bu memlekette başbakanı asmışlar, beni mi asamayacaklar? Apo'yu asmazlar, beni asabilirler. Bunlar olabilir ama korkmayacağız! Ecelden evvel ölüm yok! milliyet

Hadi cübbeli hadi sana cemaatin yeter boyudan büyük işlere cübbeni sokma birileri yapsın sen gene ye sana bu yaraşır

iyi de arkadaşlar kapıya polis gelince çocuklar korkup ağlamış, bunda malzeme yapcak dalga geçcek bişey yokki, bir derdi varsa direk demirtaş üzerinden yapmalı yorumunu, zaten yeterince çektik ananıda al git muhabbetinden, daha da çocukları anaları karıştıran birilerine gerek yok bence

Bence cübleyi haklı bulanların Zeka işletim versiyonları cübbeliyle aynı

Bu da nereden çıktı ya bir bu kalmıştı konuşmayan zaten ? Seni kim niye asssın ne kadar ciddiye almışsın kendini, hayır bir de asmak nereden çıktı mursi' ye mi heveslendin nedir ? Marmara depreminde mevlam zina yuvalarını yıktı diye seviniyordun sen ne anlarsın çocukların korkmasından, ağlamasından

hiç sorma çok talihsiz bir konuşmaydı,boşaa atmadılar hapise

empati yapmayı bilemiyoruz maalesef

Eğer dava adamıysan annende üzülecek ,çocuklarında, eşinde,akrabalarında,, inandığın ve savunduğun bir olayda pes etmek yok... yolun başındasın ve çok başın ağrıyacak demirtaşş ... ve ben sizin meclise girmenizi istiyorum ve ben senin öcalandan haz almadığına inanıyorum ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı denmesi gerektiğinide biliyorumm..

Bence cübleyi haklı bulanların Zeka işletim versiyonları cübbeliyle aynı

Bir konuşmasını haklı buldum diye , demirtaş ve yandaşlarının nice anaları ağlattıklarını hatırlayıp sdoğru söylüyor dediğim için , zeka verdiyonu mu mu hesapladınız ?
Cübbeliyi sevmıyorum diye dogruya dogru demeyecek değilim.. adamın her cümlesini protesto edersem ; gözü kör , kulağı sayır diye kızdıgım bazı akepe yandaşlarından ne farkım kalır sizce ?

adam daha dün dağdan indi ve apoyu sevmediğini düşünüyorsun ha..
şaşkınım

adam daha dün dağdan indi ve apoyu sevmediğini düşünüyorsun ha..
şaşkınım
Sevmediğini düşünmek istiyorumm.. inanmak istiyorum meclise girsinler istiyorum öcalan ölsün istiyorumki bu kürt toplumunun önü açılsın istiyorum öcalanın sağlığı onlar için bir kambur diye düşünüyorumm..

demekratik bakışını seviyorum bendee..

Maalesef fatih portakala idolun kim drdiginde, demirtas aponun hayat gorudu benimsedigini tum kitaplarini okudugunu soylemisti.

Inanmak istediklerin vs. gercekler

Maalesef fatih portakala idolun kim drdiginde, demirtas aponun hayat gorudu benimsedigini tum kitaplarini okudugunu soylemisti.

Inanmak istediklerin vs. gercekler
yapma yaaa.. o zaman zor bende politikadan yanaşıyor sanıyorumm.. kürtler için apo bir kambur olarak görüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…