- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
yaaa geçmiş olsun canımaynısı bende var, geçmiş olsun.
Sağol canımyaaa geçmiş olsun canım
Yapma yaa sanada bil sifalar rabbimden bu mubarek aylarda insallahhSağol canımbenimki kalbe sarmış durumda, kalp kapağı sertleşmesi yaptı.
sağol canıımYapma yaa sanada bil sifalar rabbimden bu mubarek aylarda insallahh
geçmiş olsun Allah şifa versin canım benimaynısı bende var, geçmiş olsun.
sağool canıım inşallahgeçmiş olsun Allah şifa versin canım benim
Allah Cübbeli Mahmut hocayada şifa versin inşallah :)
geçmiş olsun. ben de yıllarca eklem ağrısı çektim de RA olduğumu sanıyordum D vitamini eksikilği varmış. O yüzden yakından biliyorum bu hastalığı. Bu noktaya gelene kadar tedaviler mi yetersiz kaldı? Kalp kapakçığına kadar ilerlemesi düşündürücü.Sağol canımbenimki kalbe sarmış durumda, kalp kapağı sertleşmesi yaptı.
yoo aslında birden çıktı benimki, bi sabah bi kalktım ayaklarım mosmor ve üzerine basamıyorum. hemen gittik doktora, tadavi başlandı ama bilemiyorum, neden okadar ilerledigeçmiş olsun. ben de yıllarca eklem ağrısı çektim de RA olduğumu sanıyordum D vitamini eksikilği varmış. O yüzden yakından biliyorum bu hastalığı. Bu noktaya gelene kadar tedaviler mi yetersiz kaldı? Kalp kapakçığına kadar ilerlemesi düşündürücü.
çok ilginç. normalde yıllar boyu yavaş ilerleyen bir şey olması lazım. Yanlış teşhis olabilir mi diyeceğim ama bu kadar da büyük teşhis koyulmaz ki. Çok geçmiş olsun. Zor bir hastalık.yoo aslında birden çıktı benimki, bi sabah bi kalktım ayaklarım mosmor ve üzerine basamıyorum. hemen gittik doktora, tadavi başlandı ama bilemiyorum, neden okadar ilerledi
çok teşekkür ederim, şimdilik iyiyim tüm kontrollerim yapıldı.çok ilginç. normalde yıllar boyu yavaş ilerleyen bir şey olması lazım. Yanlış teşhis olabilir mi diyeceğim ama bu kadar da büyük teşhis koyulmaz ki. Çok geçmiş olsun. Zor bir hastalık.