- 8 Ağustos 2021
- 427
- 260
- 53
Herkese sağlıklı günler dilerim. 28 yaşındayım ve 40 kiloyum. Bebeklikten beri hep bi iştahsızlık varmış bende halada öyle. Yemek yemek bana zaman kaybı gibi geliyor. Bir yıl önce doktora gittiğimde bağıraaklarımda polip olduğunu öğrendim ve temizlediler. Ama sabahları özellikle kahvaltıdan sonra hemen tuvalete çıkarım ve ondan sonra acayip bi yorgunluk, uyku basar. Elim ayağımın feri kesilir. Şu andada öyleyim. Ve artık bıktım gerçekten bu durumdan. Ve biliyorum ki tüm bunların sebebi yetersiz beslenmemden. Ve tabiki hareketsiz yaşamdan. Ne yaparım da bu iştahım düzelir canlı hareketli biri olurum. Yemek yemek zulüm gibi yutamıyorum resmen. Ama zorladığımda bir ayda 4 kilo almıştım neredeyse. Yok mu bi çaresi aa dostlar
Sevdiğim yemek olunca tıka basa yiyorum çok yemek ayırt ediyorum. Her zamanda sevdiğim yemek olmuyor tabi. Birde bi yemekte taş tüy kıl bişey görsem o şeyi bidaha yiyemiyorum midem almıyor. Ne cins bi insanım
Sevdiğim yemek olunca tıka basa yiyorum çok yemek ayırt ediyorum. Her zamanda sevdiğim yemek olmuyor tabi. Birde bi yemekte taş tüy kıl bişey görsem o şeyi bidaha yiyemiyorum midem almıyor. Ne cins bi insanım
Son düzenleme: