- 13 Ağustos 2022
- 8.724
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Bilgisi olan varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 çıkması normal miEnfeksiyon
Baktım hani yuksek çıkan varsa diye sordum.Vucüttaki İltihap durumuyla ilgili bir değer. Google’a yazarsan daha detaylı bilgi edinirsin.
Bugün muayene oldum.Yarin tahlil sonucumu alicam bakalım.Eger hastaysaniz normal. Doktor ilac verdiyse düzenli kullanın. Vermediyse bol yoğurt ve sarımsak tuketin
Referans değeri yok mı tahlilinde, ona göre be derece yüksek be derece değil tahmin edersin. Crp bir sürü hastalıkla ilgili olabilir.Baktım hani yuksek çıkan varsa diye sordum.
Ne için kan verdiniz de crp bakıldı? Sarımsaklı kür yapın her gunBilgisi olan varmı ?
Öksürük ve kanlı balgamdan dolayı dr'a gittim.Gogus cerrahisinenNe için kan verdiniz de crp bakıldı? Sarımsaklı kür yapın her gun
Bir diş sarımsak minik minik kup kup dograyın
Bes damla limon sıkın ustune
Bir tatlı kasıgı da hakiki bal katın karıstırın üçünü
Her aksam yutun
Ustune on dakika bısey ıcıp yemeyınız
Var netten baktım ama Dr gibi kesin karar veremiyorum.Referans değeri yok mı tahlilinde, ona göre be derece yüksek be derece değil tahmin edersin. Crp bir sürü hastalıkla ilgili olabilir.
Ben zaten enfeksiyonu şüphesi ile gittim.Değeriniz yüksek. Enfeksiyonunuz olduğunu gösterir.
Kan testi ve akciğer filmi.E nabız da sonuç yazıyor ya netten baktım anlamadım.Enfeksiyon var ama neden kaynaklo bilmiyorum.Baska ne gore biliyorsun tahlilde nelere baktilar?
Balgam/tukuruk ornegide aldilar mi
Dedıgım kürü mutlaka uygulayınÖksürük ve kanlı balgamdan dolayı dr'a gittim.Gogus cerrahisinen
Hacamat a evet gitmek istiyorum.Dedıgım kürü mutlaka uygulayın
Tek doktora degıl bıkac doktora gorunun bu arada
Ve inanırsanız da 6 ayda bir hacamata gidin
Hacamatı haccame veya hemsıreye degıl deHacamat a evet gitmek istiyorum.
Cinsel hayatın yok zaten yeme icmede zorlanabilirim.Refluden supheleniyorum ben.Hacamatı haccame veya hemsıreye degıl de
Muhakkak bı doktora yaptırın bir de hacamattan bir gün önce hayvansal gıdalar ( süt yumurta yogurt kefir yereyağ et balık tavuk) yasak
Cınsellık yasak
Ve Gideceginiz günde hacamat saatinden üç saat evvel her türlü yemeyi ıcmeyı kesmelisiniz
Hacamattan cıkınca iki saat daha bısey yemiyoruz ama kendinizi kötü hissederseniz cok acıktım dayanamam ki gibi yani yeyin için tabi.
Hacamattan itibaren bir 24 saat daha hayvansal urunler ve Cınsellık yasak.
Gecmıs olsun