Y yenidenanne27 Umm Abdullah🥰 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2021 233 284 28 27 Aralık 2023 Konu Sahibi yenidenanne27 #1 Mrb 4 ay once dogum yaptim emziriyorum kasik karin agrisi vardi siddetli sskilde kan tahlili verdim crp 65 cikmis ne olablr basina gelen var mi ?
Mrb 4 ay once dogum yaptim emziriyorum kasik karin agrisi vardi siddetli sskilde kan tahlili verdim crp 65 cikmis ne olablr basina gelen var mi ?
Salon Kadini Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 9.016 25.290 27 Aralık 2023 Konu Sahibi yenidenanne27 #2 yenidenanne27 .!.: Mrb 4 ay once dogum yaptim emziriyorum kasik karin agrisi vardi siddetli sskilde kan tahlili verdim crp 65 cikmis ne olablr basina gelen var mi ? Genişletmek için tıkla... Kan tahlilinizin crp degeri karşısında referans araligi yazar Onu paylaşir misiniz? Vucudunuzda enfeksiyon var.
yenidenanne27 .!.: Mrb 4 ay once dogum yaptim emziriyorum kasik karin agrisi vardi siddetli sskilde kan tahlili verdim crp 65 cikmis ne olablr basina gelen var mi ? Genişletmek için tıkla... Kan tahlilinizin crp degeri karşısında referans araligi yazar Onu paylaşir misiniz? Vucudunuzda enfeksiyon var.
Hksu Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 2.021 6.630 44 27 Aralık 2023 Konu Sahibi yenidenanne27 #3 yenidenanne27 .!.: Mrb 4 ay once dogum yaptim emziriyorum kasik karin agrisi vardi siddetli sskilde kan tahlili verdim crp 65 cikmis ne olablr basina gelen var mi ? Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon var , bu değerin çok üstüne bile antibiyotik başlanmadığını gördüm
yenidenanne27 .!.: Mrb 4 ay once dogum yaptim emziriyorum kasik karin agrisi vardi siddetli sskilde kan tahlili verdim crp 65 cikmis ne olablr basina gelen var mi ? Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon var , bu değerin çok üstüne bile antibiyotik başlanmadığını gördüm