- 14 Mayıs 2024
- 5
- 2
- 26
- Konu Sahibi dlosum0144
Lütfen yardım Kan tahlili sonucum CRP 1.08 çıktı. Daha önce CRP si yüksek çıkanlar Oldumu .?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crp değer aralığı zaten 0-5 normal değeriBu yüksek mi?
Kanser hücresini Googleden mi araştırdın ndjdndjndHer hangi bir kanser hücresi olduğunda yükselirmiş . Ve şuan koltuk altı bezem var ve lenflerim şiş durumda o yüzden çok korktum . Hemotolojiye gittim kan değerimin demirimin düşük olduğunu söyledi ve demir takviyesi aldım damar yolundan .
Lütfen ihmal etmeyinYüksek olup olmadığını ben böyle söyliyeyim sana.
Eki Görüntüle 3427435
Bi ameliyat süreci geçirmiştim enfeksiyon kaptığım için böyle yüksek çıkmıştıLütfen ihmal etmeyin
Benim o durumdayken kriz geçiriyordum. Siz nasıl dayanbildiniz
Crp değer aralığı zaten 0-5 normal değeri
Benim değil annemin. Stent var böbreğinde, vücuttaki enfeksiyonu temizleseler de ona yapışabiliyor o da tekrar vücudu enfekte edebiliyormuş. Bundan sonra 1 aya yakın hastanede kaldık zaten. Neler çekti bi o biliyor galiba çok yükselBenim o durumdayken kriz geçiriyordum. Siz nasıl dayanbildiniz
Yaa çok üzüldüm gerçekten. Allah şifa versinBenim değil annemin. Stent var böbreğinde, vücuttaki enfeksiyonu temizleseler de ona yapışabiliyor o da tekrar vücudu enfekte edebiliyormuş. Bundan sonra 1 aya yakın hastanede kaldık zaten. Neler çekti bi o biliyor galiba çok yüksel
Benim iki kere arka arkaya ellilere kadar yükselmiştiBiliyorum.Ondan şaşırdım.
Birim farkı varsa 10.8 dir belki bir ihtimal.
O bile hafif yükseklik hafif viral enfeksiyon olabilir.
50-60lara gelmedikçe çok ciddi bir durum değil.