• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crohn.....(kalın bağırsak iltihabı )

svdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
3
0
36
İzmir
merhabalar ..... Ben 3 yıldır crohn hastasıyım .rahatsızlığımla ilgili hergün 3*2 salofalk kullanıyorum ve bununla beraber imuran 3*1 kullanıyorum fakat imuran artık bana peruk takmayı kullandırcak kadar dökülüyor.Şimdi benim sorum doktoruma ne dar daha dökülcek soruna cevap alamadığımdan dolayı bligisi olanın benimle paylaşmasını istiyorum. Herkese mutlu bir gün dileğimle.......:40:

kalın bağırsak iltihabı KOLİT değilmi? benim bağırsağımda da iltihap varmış ama doktor bana kolit olduğunu söyledi....bu Crohn hastalığın daha da ilerlemiş halimi ki..

ben biraz sıkılıp üzülünce ishal olmaya başlamıştım.ve ishalim kalıcıydı bir ay içinde yaklaşık 15 kilo verdim megersem kalın bağırsağımın büyük bir kısmı hastaymış. ama gercekten cok sarstı beni o dönemlerde şimdi ataklarım bittti oldukça iyi durumdayım .Benim tavsiyem eger herşeyi içine atan bir yapın varsa kendini değiştir hayata pozitif bakmayı öğrenince bu rahatsızlıktan kurtulman en azından crohn seni bırakmasada onunla yaşamayı kabullendiğin sürece sorun kalmıyor....geçmiş olsun.....

merhabalar ..... Ben 3 yıldır crohn hastasıyım .rahatsızlığımla ilgili hergün 3*2 salofalk kullanıyorum ve bununla beraber imuran 3*1 kullanıyorum fakat imuran artık bana peruk takmayı kullandırcak kadar dökülüyor.Şimdi benim sorum doktoruma ne dar daha dökülcek soruna cevap alamadığımdan dolayı bligisi olanın benimle paylaşmasını istiyorum. Herkese mutlu bir gün dileğimle.......:40:

Sen ilacı içene kadar saçların dökülecek ama ilacı bırakır bırakmaz saçların yeniden çıkmaya başlayacaktır. İlacı bıraktıktan sonra vücuttan atılması 6 ay kadar sürebilir ama o süre sonunda vücudunda bozulan herşey toparlamaya başlayacak

Merhabalar bende üç aydır bu hastalıkla cebelleşiyorum sizlere göre daha yeniyim fakat sürekli wc ye girmekten tükendim :( henüz 22 yaşındayım bu hastalık yüzünden 3 aydır evden hiç çıkmıyorum psikolojim aşırı bozuk bu siteyede yeni uye oldum. Bu hep böyle mi sürcek içimi rahatlatmaya ihtiyacım var :(

Öncelikle çok geçmiş olsun benimde saclarkmda dökülme oldu fakat doktor bunu ilaç değil hastalığın kendisi yapıyor demişti bana sizinle paylaşma istedim

Merhaba bende crhon hastasıyım ve ilaçlara bugün başladım sizlerin dediğiniz gibi oluyor acaba saç dökülmesi ve diğer yan etkiler bana bilgi verebilirmisiniz acaba

Merhaba crhon hastalıginda ilaç kullandığında ellerde kaşınma ve yüzünüzde kizariklar oluyormu

Back