crohn hastalığı ve çocuk sahibi olmak

arkadaşlar benim eşim crohn hastası acaba bu benim hamile kalmama engelmi kortizon ve antibiyotik kullanıyor
Öncelikle geçmiş olsun benim eşimde de crohn hastalığı var.9 ay kadar önce teşhis konuldu.Hastalığı ilk öğrendiğimde senin düşündüğünü düşünerek çok üzülmüştüm boşunaymış.Şimdi hamileyim.Fakat benim eşimkortizon ve antibiyotik değil de sürekli olarak pentasa isimli bi ilaç kullanıyor.İçinize sinmiyorsa doktora danışın derim. Allah size de nasip etsin

Can'ım bu hastalığın ne olduğunu bilmiyorum . Babam en üst seviye ağır iltihaplı romatizma hastası . İlk ameliyatı ben 2 yaşındayken olmuş . En ağır antibiyotikleri kullanıyor ve kortizon alıyor. Ben 21 yaşımdayım benden sonra doğan 2 kardeşim var hatta biri benden 16 sene sonra doğdu. Babamın çocuğu oluyorsa bu kadar ilaca korkma senin kocanın hayli hayli olur Allah'ın izniyle

Can'ım bu hastalığın ne olduğunu bilmiyorum . Babam en üst seviye ağır iltihaplı romatizma hastası . İlk ameliyatı ben 2 yaşındayken olmuş . En ağır antibiyotikleri kullanıyor ve kortizon alıyor. Ben 21 yaşımdayım benden sonra doğan 2 kardeşim var hatta biri benden 16 sene sonra doğdu. Babamın çocuğu oluyorsa bu kadar ilaca korkma senin kocanın hayli hayli olur Allah'ın izniyle
çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı netten baktım doğru dürüst bi bilgi alamadım biz bu konuyu doktoruyla da bi görüşelim tekrar teşekkür ederim

X