- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
-
- Konu Sahibi limoncicegi00
Teşekkürler.. Arkadaşlarımın var delikler pek belli etmiyor kendini çorabını çok göstermiyor. Yaeı delik gibi bunun tam gibi geldi. Sabolar var evet ama çok rahatsız edici canım.doktor veya hemşireysen cnm bunun yerine daha şık olanlar var onları tavsye ederm. çok itici delikleri çorabın görünür.
Evet tabi ki gördüğün gibi Crocslar delikli genelde Deliksizi var mı bilmiyorum
Çok pahalıDeliklerine takılan şirin sevimli süsler var ufak figürler şeklinde, onlardan alıp takabilirsiniz ama hepsini kapatmak biraz zor olabilir :)) Terlikleri satan yerlere sorun vardır ellerinde büyük ihtimalle
Çok pahalı200 tlden falan başlıyo böyle kampanyalı bulabilirsen şanslısın demek
Bu terlikten miydi acabaO kadarını bilemiyorum arkadaşımda görmüştüm internetten sipariş verdiğini söylemişti. Ve 120 tl gibi bişey söylediğini hatırlıyorum geçen yıl almıştı.
Evet gözü gibi bakar onlara pek sever :)) Normalde pahali olduğunu biliyorum ama nedir tam fiyatı indirim nasıl olur onu uzman ellere bırakıyorum işte. Delikler için süs fikrini vermek istedim sadece.Bu terlikten miydi acaba
Teşekkür ederim canım sevilmeyecek gibi değiller ama :) ben de şimdi alıyorum arkadaşıma sordum onunda aynısıymış :) çok belli olmuyor dedi değişik değil dedi. Arayanlar olursa aklında olsunEvet gözü gibi bakar onlara pek sever :)) Normalde pahali olduğunu biliyorum ama nedir tam fiyatı indirim nasıl olur onu uzman ellere bırakıyorum işte. Delikler için süs fikrini vermek istedim sadece.