Crocs terlik yardım acil!!

limoncicegi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
3.623
1.781
Kızlar ben ne zamandır bu terliği arıyorum fiyatlar çok pahalı. Ben de galip ediyordum bunların bir de alt rarafı komple çizgili olanları var bir arkadaşımla ettiğim muhabbette onlar daha iyi demişti sanki ama hayırlamıyorum ben de bilgisi olanlara bir danışmak istedim.

Bu açterliğin üstünde delik mi var acaba ben çorabımın falan görünmesini istemem. Hastanede kullanmak için alıyorum. Hemen satılıyor. Numarası bitiyor monun için fikri olanlar söylerse karar vericem. Açıkcası neden hala bitmemiş falan diye bir de gitdigidiyordan hep tırsmışımdır. Hepsiburadada bitmiş numarası.

Eklentiler

• image.png
    134,8 KB · Görüntüleme: 933
  • image.png
    141,1 KB · Görüntüleme: 764
  • image.png
    113,9 KB · Görüntüleme: 749
Deliklerine takılan şirin sevimli süsler var ufak figürler şeklinde, onlardan alıp takabilirsiniz ama hepsini kapatmak biraz zor olabilir :)) Terlikleri satan yerlere sorun vardır ellerinde büyük ihtimalle

doktor veya hemşireysen cnm bunun yerine daha şık olanlar var onları tavsye ederm. çok itici delikleri çorabın görünür.
Teşekkürler.. Arkadaşlarımın var delikler pek belli etmiyor kendini çorabını çok göstermiyor. Yaeı delik gibi bunun tam gibi geldi. Sabolar var evet ama çok rahatsız edici canım.

Evet tabi ki gördüğün gibi Crocslar delikli genelde Deliksizi var mı bilmiyorum

Ya acaba bu yeni model mi bilenler takip edenler var mı diye de sormak istedim. Diğer modelde de var evet ama çok belli değildi.

Deliklerine takılan şirin sevimli süsler var ufak figürler şeklinde, onlardan alıp takabilirsiniz ama hepsini kapatmak biraz zor olabilir :)) Terlikleri satan yerlere sorun vardır ellerinde büyük ihtimalle
Çok pahalı 200 tlden falan başlıyo böyle kampanyalı bulabilirsen şanslısın demek

Çok pahalı 200 tlden falan başlıyo böyle kampanyalı bulabilirsen şanslısın demek

O kadarını bilemiyorum arkadaşımda görmüştüm internetten sipariş verdiğini söylemişti. Ve 120 tl gibi bişey söylediğini hatırlıyorum geçen yıl almıştı.

Bu terlikten miydi acaba
Evet gözü gibi bakar onlara pek sever :)) Normalde pahali olduğunu biliyorum ama nedir tam fiyatı indirim nasıl olur onu uzman ellere bırakıyorum işte. Delikler için süs fikrini vermek istedim sadece.

Bence mutlaka alın. . Uzun süre ayakta duranlar için çok rahat.. hergün yikarsiniz hemen kurur bu da çok güzel bence.. bi de sevimli duruyor hastane gibi iç karartici ortamda.. delikleri öyle kocaman değil çorap görünse de kötü durmaz.. CarrefourSA da çok uygun satiliyordu crocs çok renk seçeneği yoktu ama

gittigidiyordan birkaç defa alışveriş yaptım ben. güvenilir diye düşünüyorum..

Evet gözü gibi bakar onlara pek sever :)) Normalde pahali olduğunu biliyorum ama nedir tam fiyatı indirim nasıl olur onu uzman ellere bırakıyorum işte. Delikler için süs fikrini vermek istedim sadece.
Teşekkür ederim canım sevilmeyecek gibi değiller ama :) ben de şimdi alıyorum arkadaşıma sordum onunda aynısıymış :) çok belli olmuyor dedi değişik değil dedi. Arayanlar olursa aklında olsun bi gelsinler süslere bakıcam hemen :)

Kampanyalısını arıyorsan markafoni, trendyol vs gibi sitelere bak Gittigidiyor gibi yerlerdeki kampanyalara inanma bireysel satıcılar Çakması olabilir muhtemelen

Canımm Şanslısın :))) markafoni de Crocs lar 79.90 a düşmüş Kampanya süresi kısa bence hemen baak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…