• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cristıon dıor

bilmiyom şeker ama aylardır aklımda bu koku nasılş diye bakçam ama duyduğuma göre güzel bi kokuymuş gamyoncuiremsu

C.Dior Addict oryantal,duğu aylesinden.Teze çiçek yaprakları,ipek çiçeklrei,mandalina yaprağı,portakal çiçeği,bulgal gülüyle birlikte vanilya,sandalağacı ve tonka fasulyesinin doğulu karışımı.FM kolleksiyonda bu kokyle ayniyet taşıyan parfümü FM 142(50 ml % 20 esans) ve vücüt jeli var (200 ml)...parfüm 42 TL düş jeli 8,5TL..

C.Dior Addict oryantal,duğu aylesinden.Teze çiçek yaprakları,ipek çiçeklrei,mandalina yaprağı,portakal çiçeği,bulgal gülüyle birlikte vanilya,sandalağacı ve tonka fasulyesinin doğulu karışımı.FM kolleksiyonda bu kokyle ayniyet taşıyan parfümü FM 142(50 ml % 20 esans) ve vücüt jeli var (200 ml)...parfüm 42 TL düş jeli 8,5TL..

teşekkür ederim canım ama sen içinde olanları değil kendi yorumunu yani sen kullanıcı olarak neye benzetiyosun kokusunu canım onu yazarmısın ?

canım,kendi yorumu yapmak için şişeyi koklamak gerek-unuttum bisene önceydi,ama severek kullaniyordum,fazla de ağır değildi...günlük ve klassık,tatlı de değildi kesin,sevmem kullanmazdım...
içindikeliri daha faydalı olabilir kızlar için-çiçek kokusu sevmeyene benim olumlu yorumu yanıltıcı olabilir,veya çiçek sever vanilyalı kokulardan nefret eder...ne bilim ..Koku tarifesi daha iyi hissetmeye bence yardımci olur dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
cristıan dıor addıcted bu koku nasıl bilen var mı???-tatlicadiarzu-

şisenin koyu lacivert uzun ince duruşu bile ne kadar etkileyici olduğunu göstermeye yetiyor enfes bir kış ve gece kokusudur çok kalıcıdır oryantal bir koku olması nedeniyle her cilt tipine uyar diyebilirim:enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar diorun parfümleri çok kalıcıa.s bu kokuyu bilmiyorum ama güzeldir eminim!ayrıca victor rolf burda yokmuş:1no2: hava alanında çalışan arkadaş en çok dior ve armaninin satıldığını söyledi! bana da guccınin envy me testerını verdiyerimseniben ama çok da hoşuma gitmedi!...bu arada dioru en çok ruslar alıyormuşCADIARZU onlar işini bilir!...

yaaaaaaaaa demek ruslar alıyormuşşş şakkıdı şakkıdı

o zmana bu parfümde iş var kızlaarrrrr :lepi: :lepi:

sm'ciğim rus karıları çok bakımlı oluyo vallaa.s bu konularda gerçekten süperler!armaniyi de ingilizler tercih ediyorlarmış!CADIARZU

Back