Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim. Aktif kullanmıyorum bilmiyordum. Bizde bulana kadar İstanbul’u talan ettik eczane eczane. Geçiş yaptığımız ilaç başka sorunlar teşkil etti vs buluncada çokça aldık bu seferde gerek yokmuş. O yüzden birinin işini görür diye düşündüm. Bir haylide masraflı süreçler maalesef o nedenle ücretiyle veririm dedim. Bakalım kapanana kadar birilerine yarar belki
Teşekkür ederim. Aktif kullanmıyorum bilmiyordum. Bizde bulana kadar İstanbul’u talan ettik eczane eczane. Geçiş yaptığımız ilaç başka sorunlar teşkil etti vs buluncada çokça aldık bu seferde gerek yokmuş. O yüzden birinin işini görür diye düşündüm. Bir haylide masraflı süreçler maalesef o nedenle ücretiyle veririm dedim. Bakalım kapanana kadar birilerine yarar belki☺
Aldigin eczaneye geri ver ben ole yapmıştım bizde bulamiyoruz die her eczaneden bulduğumuz almıştık sonra doktor kesebilirsiniz dedi 3 kutu elimizde kaldı eczanelere geri iade ettik
Merhaba, Elimde 2022 skt sı olan 2 kutu Crinone Vajinal Jel mevcut. Üretimi bittiği için yalnızca eczanede elde kalanları bulmak gerekir. O nedenle değerlendirmek isteyen olursa aynı ücretinden yönlendirebilirim.