• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crınone kullananlar

Kamagamze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
2
0
1
27
Merhaba bayanlar 8 aydır bebek düşünüyoruz bir türlü olmadı 2/3 doktora gittim iyice strese girdim herhangibi bir sorunda görünmüyor son gittiğim doktorum crınone diye bi jel verdi ilişkiden sonra kullanmamı söyledi 10 gün kadar kullandım çok düzenli olan adetim ilk defa 5 gün geçikti bebiş var diye çok umutlandım ama regl olunca çok büyük moral bozukluğu yaşadım jelden dolayı başına böyle durum yaşayan varmı birde rahim filmi filan çektirmedim aşılama içinde senenin dolmasını beklememi söylüyor doktorlar ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz☺️❤️

Jel olabilicek enfeksiyonlar için yeni bi ilaç kullanmaya başladığında adet değişimi çok normal eğer aşılama yada tüp bebek gibi bişey yaptırırsan kesinlikle rahim filmi ve genetik test yaptır ben yaptırmadım çok pişmanım

Jel olabilicek enfeksiyonlar için yeni bi ilaç kullanmaya başladığında adet değişimi çok normal eğer aşılama yada tüp bebek gibi bişey yaptırırsan kesinlikle rahim filmi ve genetik test yaptır ben yaptırmadım çok pişmanım
Teşekkür ederim önerileriniz için peki siz şimdi hangi aşamadasınız

Back