- 9 Haziran 2014
- 77
- 8
-
- Konu Sahibi pankreoflat
İcerde cokmu birikti acaba bende sorun.yasadim oyle elinle temizle icerde kalan birikenleri dedi hemsire artik ben sadece sabahlari jel kullaniyorum sen nasil.kullaniyorsuntüp bebek 7+1 oldum arkadaşlar. İki gündür crinone yaparken zorlanıyorum. Bugün neredeyse hiç girmedi. Bastığım jel de öylece geri geldi. Bu normal midir?
Ben sabah akşam kullanıyorum. Bu sabah içeri 1-2 cm girdi ötesine gitmiyor acıdı da. İçerde bir dokuya dayanıyor gibi hissettim korktumİcerde cokmu birikti acaba bende sorun.yasadim oyle elinle temizle icerde kalan birikenleri dedi hemsire artik ben sadece sabahlari jel kullaniyorum sen nasil.kullaniyorsun
Ben daha yeni pozitif aldim bilmiyorum ama rahim.kalinlasinca zorluyor olabilirde korkma insallah bisey yoktur jeli kullaninca yuruyormusun emilme acisindan icerde daha az birikiyoBen sabah akşam kullanıyorum. Bu sabah içeri 1-2 cm girdi ötesine gitmiyor acıdı da. İçerde bir dokuya dayanıyor gibi hissettim korktum
Yürüyorum 15 er dakika. Ama bugün nerdeyse hepsi geri geldi yine de evde dolandım öyle sağa sola. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok sevindim pozitif haberine.Ben daha yeni pozitif aldim bilmiyorum ama rahim.kalinlasinca zorluyor olabilirde korkma insallah bisey yoktur jeli kullaninca yuruyormusun emilme acisindan icerde daha az birikiyo
Tamamen sokman lazım tabii ki.kızlar bişey sorcam jeli sonuna kadar sokmak mı lazım ben yarısına kadar sokuyorum da yanlış mı yapıorum acaba
Tamamen sokman lazım tabii ki.
Yarısına kadar sokunca olmaz.
Doktorun nasıl kullanacağını anlatmadı mı sana?