Sivilceli Ciltler creme arab kizi....bu krem suriyeden geliyomuş

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ankara_ankara

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
447
67
kızlar bugün işyerinden bir abla getirmiş bende 25 yaşımdayım ama hala sivilcelerim var,cildim çok yağlı gözenekli bir cilde sahibim.bu kremin bir pembe birde beyaz rengi varmış.bana beyazını getirdi cildim çok yağlı diye.onun akrabaları tanıdıkları kullanmış hepsinde işe yaramış, birde ben deneyeceğim umarım geçer artık yaa ( suriyede yapılıyomuş minicik bir kutunun içinde abla ücretsiz verdi zaten içinde az kalmış kullanmışlar bayağ.eğer işe yararsa bende alayım diyorum.sizin krem hakkında bilginimiz varmıdır kızlar ???

Yazdığın kremi bilmiyorum ama senin cilt tarifin benimkine benziyor ben Acnecinamide ürünlerinden çok memnun kaldım..Artık yüzümde sivilce dahi çıkmıyor..Eğer sorun sivilcelererse sanada şiddetle tavsiye ederim..

kızlar bu kremden ben kullandım yani bende fena değildi işe yaradı gibi ama arkadaşım kullandı onda işe yaramadı. üstelik bu krem 2 tl gibi bişey antakyadan getirttik biz. her yerde satılıyormuş oralarda. boş yere bir sürü para vermeyin.

canım cilt yapın nasıl benimki çok yağlı sivilceye meyilli bir cilt yani.ben beyaz kapaklısını kullanıyorum.sanki biraz söndü gibi ama daha belli olmaz 3-5 günde

arkadaşlar merhabalar, bu kremi yaklaşık 40 gündür kullanıyorum hergün kullandım ve gerçekten işe yaradı.10 yılı aşkın hep sivilcelerle uğraşan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.şuanda bikaç tane var ki ben okadarına razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…