Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1. koprina87
2. pembedana
3. gida_pinar
4. crafty+
5. seb_bosh+
6. izmirlizuzu
kızlarr.. sesim geliiir mi
canlaaaaaaarrr...
Işler çok yoğun valla bişiy yapamıyorum girip bakamıyorum... özledim sizi
MERHABA
topiğe girdim konuları okuyorum alalhalah dedim yanlış yer açtımcraftyle ilgili bişeyler yazıyor sandım muhabbet koyuuuu
beni de alın aranıza :82:
gel cnm biz gelene git demiyoruz ama tek bi şartımız var crafty i sevmek zorundasın yoksa craftynin elinden kimse alamaz seni...
[video]http://www.vidivodo.com/334409/evlilik-teklifi?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=facebook[/video]
oğlak link gönder muhteşemin
Tekirdağ Namık Kemal Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi cnm..
Şimdi her ikiside aşılama yapacak aslında ama araştırmadaki önce klomenle başlayacak 3 kere deneyecek olmazsa 2 kerede fsh iğneden sonra aşılama yapacak,yani toplamda 5 aşılama yapmış oluyor.
Özeldeki 3 ay klomen kullandırttı zaten ama aşılama yapmadan.Şimdi gidersem direk fsh kullandırıp 3 aşılama yapacam demişti.Sonra tüp bebek...
Şimdi 5 aşılamayı denemek daha mantıklı gibi hemde devlet ödeyecek değil mi?
Doktor direk olmasada dolaylı yollardan söyledi
verdiği ilaçta düşük riski olan gebelikler için değilmi zaten balışım
niye kızıyon hemen yaw
ivit işte de... hemen 1 ayda etkisini gösterir mi ki.. falan filan diye sormayım bari :) tedbirimi alayım.. çooook istiyorum bebişi de.. durumumuz belli.. dükkanı eşim tek başına idare edemez.. ööf öf.. bu gidişle 1 sene daha ertelicez gibi.. ilk evlendiğimizde herkes sordu çocuk düşünüyomusunuz diye.. eşim derdi 3 yıl sonra ben derdim 5yıl sonra iyi... 3 buçuk oldu nerdeyse.. biz hala kararsızıs.. sanırım 2012 :) mubarek bir yıl olur inşallah..
21.12.2012 olayına inanan var mı?
CANLAAAAAAARRR...
işler çok yoğun valla bişiy yapamıyorum girip bakamıyorum... özledim sizi
MERHABA
topiğe girdim konuları okuyorum alalhalah dedim yanlış yer açtımcraftyle ilgili bişeyler yazıyor sandım muhabbet koyuuuu
beni de alın aranıza :82:
ben varımmmmmmmmmmmmmm
potimmmmmmmm canımmmmmmmmm
sen nasılsınnn
eray kuşu senin nie canın sıkılıo bakem
selam canım benim ohhh tanıdık birini buldumyalnızım evde eşim yok bende topiklerde geziyorum işte sebepsiz işte ölesine canım sıkılıyo sen nasılsın canım
çok çok çok işim var
5 dk önce send yapıp bi rapor daha bitirdim
yarın işi bitirmek için işe gitmeyeceğim ki yapacağım işe focuslanayım
arada dr a gideceğim HIV testi istedi memorial amca
SSK da tanıdık dr bulduk
gidip yaptırem de bide onlara boşa para vermiim :)
bilgisayara virüs bulaşmış tak diye çıplak hatunlar çıkıyo töbe töbe gece vakti insanın aklını karıştırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?