Crafty Sevenler Kulubu

MERHABA

topiğe girdim konuları okuyorum alalhalah dedim yanlış yer açtım craftyle ilgili bişeyler yazıyor sandım muhabbet koyuuuu

beni de alın aranıza :82:

[video]http://www.vidivodo.com/334409/evlilik-teklifi?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=facebook[/video]

MERHABA

topiğe girdim konuları okuyorum alalhalah dedim yanlış yer açtım craftyle ilgili bişeyler yazıyor sandım muhabbet koyuuuu

gel cnm biz gelene git demiyoruz ama tek bi şartımız var crafty i sevmek zorundasın yoksa craftynin elinden kimse alamaz seni...

[video]http://www.vidivodo.com/334409/evlilik-teklifi?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=facebook[/video]

ayol ben bunu daha yarısına kadar izledim ve çok duygulandım :)

nirde büle rumantik adamlaaa.r..... dermişim :) ben olsam hem sevinirdim hemde birazcık utanırdım herhalde okadar insanın arasında ne gerek var diye :)

ANAMMMMMMM
İŞLER Bİ YIĞILDI BU KADAR OLURR!!! DÜŞÜNÜN İŞİMİ BİTİRMEK İÇİN YARIN OFİSE GİTMEYECEĞİM Kİ BÖLÜNMESİN BAŞKA ŞEYLERLE!!!!
BU ARADA DR UN İSTEDİĞİ HIV FLN YAPTIRCEM ÖZLEYİN BENİ ANACIĞIMMM

Dene yavrum hem bedava hep hemen tüp kadar değil demekki durumun
içimden geçeni ölüorum
2. aşılamada hamilesin :)

Doktor direk olmasada dolaylı yollardan söyledi
verdiği ilaçta düşük riski olan gebelikler için değilmi zaten balışım
niye kızıyon hemen yaw

Kızarım kötü düşünme yeğen sevcem ben banane

BEN İNANIYORUM VE TIRSIYORUM
CANLAAAAAAARRR...
işler çok yoğun valla bişiy yapamıyorum girip bakamıyorum... özledim sizi

Bebişşşşşş
bizde seni çok özledikkkk
nasılsın nasıl gidioo
MERHABA

gel şekerim aramıza
ama beni sevmen lazım tek şart bu
2. şartta kendini anlat
kimsin necisin nerdesin
kader nasıl bir ağ ördü de düştün bizim gibilerin arasına :)

ben varımmmmmmmmmmmmmm
potimmmmmmmm canımmmmmmmmm
sen nasılsınnn
eray kuşu senin nie canın sıkılıo bakem

selam canım benim ohhh tanıdık birini buldum yalnızım evde eşim yok bende topiklerde geziyorum işte sebepsiz işte ölesine canım sıkılıyo sen nasılsın canım

selam canım benim ohhh tanıdık birini buldum yalnızım evde eşim yok bende topiklerde geziyorum işte sebepsiz işte ölesine canım sıkılıyo sen nasılsın canım

çok çok çok işim var
5 dk önce send yapıp bi rapor daha bitirdim
yarın işi bitirmek için işe gitmeyeceğim ki yapacağım işe focuslanayım
arada dr a gideceğim HIV testi istedi memorial amca
SSK da tanıdık dr bulduk
gidip yaptırem de bide onlara boşa para vermiim :)

allah kolaylık versin canım hıv testide mi gerekiyo bebiş için ilk defa duydum

bilgisayara virüs bulaşmış tak diye çıplak hatunlar çıkıyo töbe töbe gece vakti insanın aklını karıştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…