Tekirdağ Namık Kemal Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi cnm..
Şimdi her ikiside aşılama yapacak aslında ama araştırmadaki önce klomenle başlayacak 3 kere deneyecek olmazsa 2 kerede fsh iğneden sonra aşılama yapacak,yani toplamda 5 aşılama yapmış oluyor.
Özeldeki 3 ay klomen kullandırttı zaten ama aşılama yapmadan.Şimdi gidersem direk fsh kullandırıp 3 aşılama yapacam demişti.Sonra tüp bebek...
Şimdi 5 aşılamayı denemek daha mantıklı gibi hemde devlet ödeyecek değil mi?
oğlak bende bi yorum attımortaya
bazı gerı kafalı kadınlar
şuan ımrenerek anlattıkları osmanlı zamanını gorsunler
kişilik kimlik bireysellik yok
ap açık malsın orda, kölesin
değişilmez değilsin her an fırlatıp atılabılecek eşyasın..
Gunumuzde kadın olmanın Atatürkün getirdiklerinin önemini bir kez daha hatırlayalım hatılatalım.
ortalıgı karıstırcam
KIZLAR BİŞEY SORCAM bu bizim beğendiğimiz topiklşere nasıl abone oluyoruz acep...
kızlar akşam esim gelsin konuşucam bu ay çalışmalara başlayalım dicem
doktorun sana ne kadar bekle dedi..
bir tanesi bekleme dedi bir taneside 3-4 ay dedi ama araştırıyorum 2. düşükten sonra ki 2. ay hamile kalıp doguran varr ne kadar düşünmüyorum desemde bazı şeyler aklıma getiriyor
araştırmadım açıkçası da.. bu ilaç beni medinin de dediği gibi aztro mu yaptı.. yoksam bende mi bişi var :) korunsak mı korunmasak mı .. onu da bilmeyrum... doktor korun dedi.. başka sayfalarda doktor yorumları okuyorum korunmaya gerek yok diyorlar sadece gebe olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın deyolar.. ben nöörim şimdi.. hemde ertelemek istiyorum.. biri bana akıl fikir versin yaw.. kondom'a karşı alerjim var
canım proginova bildiğim kadarıyla yumurtlama-adet düzenleyici hatta onu kullanarak hamile kalanlar bile var ama yine de doktoru dinle bence
CANLAAAAAAARRR...
işler çok yoğun valla bişiy yapamıyorum girip bakamıyorum... özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?