Crafty Sevenler Kulubu

Tekirdağ Namık Kemal Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi cnm..

Şimdi her ikiside aşılama yapacak aslında ama araştırmadaki önce klomenle başlayacak 3 kere deneyecek olmazsa 2 kerede fsh iğneden sonra aşılama yapacak,yani toplamda 5 aşılama yapmış oluyor.
Özeldeki 3 ay klomen kullandırttı zaten ama aşılama yapmadan.Şimdi gidersem direk fsh kullandırıp 3 aşılama yapacam demişti.Sonra tüp bebek...

Şimdi 5 aşılamayı denemek daha mantıklı gibi hemde devlet ödeyecek değil mi?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52:
Sizce ne yapmalıyımmmmm...

oğlak bende bi yorum attımortaya

bazı gerı kafalı kadınlar
şuan ımrenerek anlattıkları osmanlı zamanını gorsunler
kişilik kimlik bireysellik yok
ap açık malsın orda, kölesin
değişilmez değilsin her an fırlatıp atılabılecek eşyasın..
Gunumuzde kadın olmanın Atatürkün getirdiklerinin önemini bir kez daha hatırlayalım hatılatalım.
ortalıgı karıstırcam:1::1:

yaa kızlarr ben 2. adetimi gördüm acaba bebik için başlasammıyoksa bir ay daha ara versemmi??böle hamişleri görünce içim çekiliyo sankii onlar adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum:50::50::50:ne yapsam ki??????

oğlak bende bi yorum attımortaya

bazı gerı kafalı kadınlar
şuan ımrenerek anlattıkları osmanlı zamanını gorsunler
kişilik kimlik bireysellik yok
ap açık malsın orda, kölesin
değişilmez değilsin her an fırlatıp atılabılecek eşyasın..
Gunumuzde kadın olmanın Atatürkün getirdiklerinin önemini bir kez daha hatırlayalım hatılatalım.
ortalıgı karıstırcam:1::1:

siz başka topiklerede mi bakıyosunuz..
ben anca buraya yetişebiliyom valla :1:

KIZLAR BİŞEY SORCAM bu bizim beğendiğimiz topiklşere nasıl abone oluyoruz acep... :1::1::1::1:

kızlar sayfanın başında secenekler var ordan konuya abone ol var ordan olabilirsiniz:)

bir tanesi bekleme dedi bir taneside 3-4 ay dedi ama araştırıyorum 2. düşükten sonra ki 2. ay hamile kalıp doguran varr ne kadar düşünmüyorum desemde bazı şeyler aklıma getiriyor:43:

cnm dün akşam bir arkadaşımla karşılaştım..4.düşüğünü yapmış..doktor gen testi falan istemiş.kızda zaten kan pıhtılaşmasıda varmış.hamileyken devamlı ilaç içmesi gerekiyormuş son hamileliğinde içmiş ama doktor gen testi istemiş bu seferde.kız o kadar iyiydiki anlatamam.napayım diyo olacak elbet birgün inanıyorum ben diyo.çok hoşuma gitti.aslında bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım..acele etme istersen biraz bekle.yinede sen ve eşin daha iyi bilirsiniz tabi.

anam neler konuşulmuş ben yokken :1::1:
kaynanacım ziyarete geldi onunla ilgilendim ayol gitmek bilmedi kadın.. 2-3 saat oldu nerdeyse..
hehe öyle haklısın falan demekten başım ağırdı.. :) birini evermeye gelmişler.. çöpçatanlık yapan kadınları sevmiyorum hiç ya.. kaynanamda öyle bir tip.. ama sayesinde evlenenler hep mutlular :60::60: bakalım bugünküler nasıl olacak :)

neysecime.. ben bir derdimi anlatmak istiyorum..
şimdik.. ben bu ay adetimin ilk günü cyclo-pregynova (estradiol içeren) ilaç kullanmaya başladım.. adet düzenlemek için..
araştırmadım açıkçası da.. bu ilaç beni medinin de dediği gibi aztro mu yaptı.. yoksam bende mi bişi var :) korunsak mı korunmasak mı .. onu da bilmeyrum... doktor korun dedi.. başka sayfalarda doktor yorumları okuyorum korunmaya gerek yok diyorlar sadece gebe olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın deyolar.. ben nöörim şimdi.. hemde ertelemek istiyorum.. biri bana akıl fikir versin yaw.. kondom'a karşı alerjim var :1::1::1::1::1:

araştırmadım açıkçası da.. bu ilaç beni medinin de dediği gibi aztro mu yaptı.. yoksam bende mi bişi var :) korunsak mı korunmasak mı .. onu da bilmeyrum... doktor korun dedi.. başka sayfalarda doktor yorumları okuyorum korunmaya gerek yok diyorlar sadece gebe olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın deyolar.. ben nöörim şimdi.. hemde ertelemek istiyorum.. biri bana akıl fikir versin yaw.. kondom'a karşı alerjim var :1::1::1::1::1:

canım proginova bildiğim kadarıyla yumurtlama-adet düzenleyici hatta onu kullanarak hamile kalanlar bile var ama yine de doktoru dinle bence

canım proginova bildiğim kadarıyla yumurtlama-adet düzenleyici hatta onu kullanarak hamile kalanlar bile var ama yine de doktoru dinle bence

ivit işte de... hemen 1 ayda etkisini gösterir mi ki.. falan filan diye sormayım bari :) tedbirimi alayım.. çooook istiyorum bebişi de.. durumumuz belli.. dükkanı eşim tek başına idare edemez.. ööf öf.. bu gidişle 1 sene daha ertelicez gibi.. ilk evlendiğimizde herkes sordu çocuk düşünüyomusunuz diye.. eşim derdi 3 yıl sonra ben derdim 5yıl sonra iyi... 3 buçuk oldu nerdeyse.. biz hala kararsızıs.. sanırım 2012 :) mubarek bir yıl olur inşallah..
21.12.2012 olayına inanan var mı?

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. koprina87
2. pembedana
3. gida_pinar
4. crafty+
5. seb_bosh+
6. izmirlizuzu

kızlarr.. sesim geliiir mi

Back