Crafty Sevenler Kulubu

kızlar bişey sorcam şimdi 1 ay adet görmeyen biri diğe ay hamile kalabiliyormuu

5 Aralık ta ismini yazdırıp durum bildirimi yapmayan kaçaklardan o.Aralık topiğinde takılmıştı bir süre.
Ayrıca ikimizde Eylül annesiyiz

ben durum bildirimi yaptım ama hakkımı yeme şimdi :))) yoksa yapmadım mı kiii... ay o kadar şaşkınım ki, belkide o topiği eklemedim canım aboneliklere, yoksa yapmam ben öle şey
ewet eylül annesiyiz ikimizdee

Yapmadın sanırım,yaptıysanda ben görmemiş olabilirim neyse topik kapandı zaten bir önemi yok
Ama ben Eylül topiğine alışamadım girip okuyorum arada çıkıyorum
Buraya öyle alışmışımki buradaki sıcaklık yok orda
Yada ben öyle hissediyorum

Kızlar acillll yardım bekliyorummmmm...

Bugün araştırma hastanesine gittim.Daha önce 3 ay klomen kullandığımı söyledim.Eksik kalmış dedi.
Tekrar klomenle yumurta geliştikten sonra aşılama yapıcaz dedi.Bunu da 3 ay denicez .olmazsa Ondan sonra fsh iğneyle yumurta geliştiricez ve aşılama yapıcaz bunu da 2 kez denicez yine olmazsa tüp bebeke gönderiyoruz dedi.

Aranızda klomenden sonra aşılama yaptıran var mı????Kafam karıştı ben zaten 3 ay klomen kullandım ama doğal yolla olur diye bekledik,boşa mı gitti yani.

Diğer doktor direk iğneyle aşılamaya geçecekti?Acaba hangisinle devam etsem ki????

Kanda ölçüm yaptırmadım ben idrar testinde çift çizgiyi görünce
birkaçgün sonra doktora gittim ultrasonda keseyi gördük.
Testlerimi verdim sorun yoktu,fakat kanamadan dolayı düşük riskim var

düşük riski mi ???
ne alaka dr mu söledi SENCE mi bu düşünce

kızlar akşama ne yemek var beim canım pizza istiyor söylüycem yiycem ev yemekten geçilmiyor ama kayınvalidem haftasonu bir sürü yapıp getirmiş hala bitmedi ama olsun ben pizza istiyom

aşılama önerdiyse
hemen geçç
hiç bekleme
hangi hastane bu

Oğlak ve pembe hadi hep berağber dua edelim
"Crafty topiğindeki tüm hatunlar gebe kalsın.
Rabbim göbişlerini bebişle doldursun
Allahım sen isteyen herkeze bebiş ver"

Oğlak ve pembe hadi hep berağber dua edelim
"Crafty topiğindeki tüm hatunlar gebe kalsın.
Rabbim göbişlerini bebişle doldursun
Allahım sen isteyen herkeze bebiş ver"

ben ettim bile canım hemen inşallahhhhhhh

kızlar muteşem yüsyıl başığı uçuyor valla ne kalabalık bilseniz herkes tarihçi kesildi başımıza valla

bende aynı şeyi oğlaka söylemiştim...bende ısınamadım hiç..

aşılama önerdiyse
hemen geçç
hiç bekleme
hangi hastane bu

Tekirdağ Namık Kemal Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi cnm..

Şimdi her ikiside aşılama yapacak aslında ama araştırmadaki önce klomenle başlayacak 3 kere deneyecek olmazsa 2 kerede fsh iğneden sonra aşılama yapacak,yani toplamda 5 aşılama yapmış oluyor.
Özeldeki 3 ay klomen kullandırttı zaten ama aşılama yapmadan.Şimdi gidersem direk fsh kullandırıp 3 aşılama yapacam demişti.Sonra tüp bebek...

Şimdi 5 aşılamayı denemek daha mantıklı gibi hemde devlet ödeyecek değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…