- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
allah allah
kim tanıyor burdan bakayım benim arkadaşımı hıııı
5 Aralık ta ismini yazdırıp durum bildirimi yapmayan kaçaklardan o.Aralık topiğinde takılmıştı bir süre.
Ayrıca ikimizde Eylül annesiyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah
kim tanıyor burdan bakayım benim arkadaşımı hıııı
tanıyan çıktı eylül anneleri...5 Aralık ta ismini yazdırıp durum bildirimi yapmayan kaçaklardan o.Aralık topiğinde takılmıştı bir süre.
5 Aralık ta ismini yazdırıp durum bildirimi yapmayan kaçaklardan o.Aralık topiğinde takılmıştı bir süre.
kızlar bişey sorcam şimdi 1 ay adet görmeyen biri diğe ay hamile kalabiliyormuu
ben durum bildirimi yaptım ama hakkımı yeme şimdi :))) yoksa yapmadım mı kiii... ay o kadar şaşkınım ki, belkide o topiği eklemedim canım aboneliklere, yoksa yapmam ben öle şey
ewet eylül annesiyiz ikimizdee![]()
:26::26::26::26: ben anlamadım sorunu :26::26::26:
Kanda ölçüm yaptırmadım ben idrar testinde çift çizgiyi görünce
birkaçgün sonra doktora gittim ultrasonda keseyi gördük.
Testlerimi verdim sorun yoktu,fakat kanamadan dolayı düşük riskim var
bi arkadaşım evlenmeden önceki ay adet görmedi evlendiği gece hamile kaldı normalmı bu??
Kızlar acillll yardım bekliyorummmmm...
Bugün araştırma hastanesine gittim.Daha önce 3 ay klomen kullandığımı söyledim.Eksik kalmış dedi.
Tekrar klomenle yumurta geliştikten sonra aşılama yapıcaz dedi.Bunu da 3 ay denicez .olmazsa Ondan sonra fsh iğneyle yumurta geliştiricez ve aşılama yapıcaz bunu da 2 kez denicez yine olmazsa tüp bebeke gönderiyoruz dedi.
Aranızda klomenden sonra aşılama yaptıran var mı????Kafam karıştı ben zaten 3 ay klomen kullandım ama doğal yolla olur diye bekledik,boşa mı gitti yani.
Diğer doktor direk iğneyle aşılamaya geçecekti?Acaba hangisinle devam etsem ki????
Oğlak ve pembe hadi hep berağber dua edelim
"Crafty topiğindeki tüm hatunlar gebe kalsın.
Rabbim göbişlerini bebişle doldursun
Allahım sen isteyen herkeze bebiş ver"![]()
![]()
![]()
![]()
hmm arkadaşın evlenmeden önce hamile kalmış olabilirmi![]()
Yapmadın sanırım,yaptıysanda ben görmemiş olabilirim neyse topik kapandı zaten bir önemi yok
Ama ben Eylül topiğine alışamadım girip okuyorum arada çıkıyorum
Buraya öyle alışmışımki buradaki sıcaklık yok orda
Yada ben öyle hissediyorum![]()
![]()
aşılama önerdiyse
hemen geçç
hiç bekleme
hangi hastane bu
düşük riski mi ???
ne alaka dr mu söledi SENCE mi bu düşünce