Crafty Sevenler Kulubu

pazartesi bizde tekrar dokora gidicez, dün eşime dedim, aaa 4müş demesin dr.

cnm il gebeliğinmiydi senin? birde ailede varmı hiç çoğul gebelik. bizim babam tarafında varda..bende de çıkar diye bekliyo bizimkiler :18:

7 ay önce ilkinde bi hastalık var diye aldırdık. bu 2. hamileliğim. babamın anneannesi ikizmiş. aklımızın ucunun kıyısından geçen bişey değildi buuuuu

Kanda ölçüm yaptırmadım ben idrar testinde çift çizgiyi görünce
birkaçgün sonra doktora gittim ultrasonda keseyi gördük.
Testlerimi verdim sorun yoktu,fakat kanamadan dolayı düşük riskim var

cnm il gebeliğinmiydi senin? birde ailede varmı hiç çoğul gebelik. bizim babam tarafında varda..bende de çıkar diye bekliyo bizimkiler :18:

evet kız tarafında varsa olabliyomuş
erkek taraf çok etkilemiyomuş

sende olması muhtemel
benim eşimin babası da ikiz eşi
görümcemin ilk düşüğü ikizdi
bizi etkilicek mi daha göremedik

7 ay önce ilkinde bi hastalık var diye aldırdık. bu 2. hamileliğim. babamın anneannesi ikizmiş. aklımızın ucunun kıyısından geçen bişey değildi buuuuu

amanin benimde babamın babası ikizdi yani dedem...birde babamın halasının kızı şaşırmayın sakın 6 taneydi hatta o dönem gazetelere falan çıktı devletten yardım istedi ama yaşamadılar hepside öldü anne karnında.

bu süper işteeeee sendede şans yüksek o zaman. hayırlısı olsun be canım. gelecek vermek, yaşam şartları çok zor. ben tek çocuk yaparım düşüncesindeydim hep. naip iştee

bu süper işteeeee sendede şans yüksek o zaman. hayırlısı olsun be canım. gelecek vermek, yaşam şartları çok zor. ben tek çocuk yaparım düşüncesindeydim hep. naip iştee

öyle cnm..rabbim ne verirse versin vardır bir bildiği ..hepsi kabulüm benim..

pembeee sen nerden çıktın arkadaşım bu topikte seni görmek şaşırdım hoşgeldin üçüz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…