süper bişey yaaa Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hepsini
bizim komşumuzun da üçüz bebekleri olmuştu
doktora ilk gidişlerinde hamile olduğunu öğrenmiş
2. gidişinde doktor 2 kese var demiş
3. gidişinde 3 bebek var demiş
kadın, doktora gitmeye korkuyorum 4 diicek diye diyordu
21,5 tu. beklediğimdende yi dedi dr.iğnede yazmıştı,vazgeçti ondan.
cnm il gebeliğinmiydi senin? birde ailede varmı hiç çoğul gebelik. bizim babam tarafında varda..bende de çıkar diye bekliyo bizimkiler :18:
kanda ne kadar çıktı değerin? düşük müydü kii?
yok be canım ne istifası sende...ben 1,5 senedir ewdeydim, çalışıyor olsam dr. rapor verecekti, hemen sordu. ciddi bi sorun yoktur sendee, öyle düşün.
cnm il gebeliğinmiydi senin? birde ailede varmı hiç çoğul gebelik. bizim babam tarafında varda..bende de çıkar diye bekliyo bizimkiler :18:
7 ay önce ilkinde bi hastalık var diye aldırdık. bu 2. hamileliğim. babamın anneannesi ikizmiş. aklımızın ucunun kıyısından geçen bişey değildi buuuuu
amanin benimde babamın babası ikizdi yani dedem...birde babamın halasının kızı şaşırmayın sakın 6 taneydihatta o dönem gazetelere falan çıktı devletten yardım istedi ama yaşamadılar hepside öldü anne karnında.
üçüz olunca daha yüksek çıkar diye biliyodum ben21,5 tu. beklediğimdende yi dedi dr.iğnede yazmıştı,vazgeçti ondan.
üçüz olunca daha yüksek çıkar diye biliyodum ben
elma nerden bileyim benım bır akraba var adı google ona sorduydum:):):)
bu süper işteeeeesendede şans yüksek o zaman. hayırlısı olsun be canım. gelecek vermek, yaşam şartları çok zor. ben tek çocuk yaparım düşüncesindeydim hep. naip iştee
üçüz olunca daha yüksek çıkar diye biliyodum ben
pembeee sen nerden çıktın arkadaşım bu topikte seni görmek şaşırdım hoşgeldin üçüz annesi
ya ben okuyordum ama baktım pembe pembe, beni tanıyanlar var :)))) fasulyeer beni ünlü yaptı sanırsam kk da...
kzılar ssbulut yok ne zamandır yoksa ben mi denk gelmiyorum
kzılar ssbulut yok ne zamandır yoksa ben mi denk gelmiyorum
merhaba hoşgeldin cnm..
bulut yok evet bir kaç zamandır. en son rapor almıştı evde yatıyodu ama.
evet oğlakcım gelmiyo bulantım çok demişti bigün serum alıyorum demişti o günden beri yok
1 hafta olucak neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?