Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi tam dana olacağım kesin kızlar, çok sağolun. 3 tane birden, nasıl oldu bilmiorum yaaaaa![]()
vallahi tam dana olacağım kesin kızlar, çok sağolun. 3 tane birden, nasıl oldu bilmiorum yaaaaa![]()
Canım hoşgeldin
Nasılsın varmı ağrın kanaman dikkat et bak kendine
Benim bile tek keseyle kanamam var
kanamam yok ama içeride neler oluyor bilmiyorum. günde 3 kere progesteron alıyorum ...sürekli yataktayım...![]()
kanamam yok ama içeride neler oluyor bilmiyorum. günde 3 kere progesteron alıyorum ...sürekli yataktayım...![]()
hayırlı olsun cnm...rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al bebeciklerini..
![]()
Anammmmm la bu daha fazlasını biliyor gızzzzz şimdi biride benim şirketi söyliycek
Hadi söyle nereden biliyonuz
Ah be canım onu bende alıyorum günde 3.kez ama bak sen şanslısın yatıyorsun
Ben çalışıyorum istifamı etsem![]()
Ah be canım onu bende alıyorum günde 3.kez ama bak sen şanslısın yatıyorsun
Ben çalışıyorum istifamı etsem![]()
sağol tatlım, ne güzel göbüşüm çıkınca denizede giricem derdim hep yaza... 3 fasulyeyle denize bile gidemem herhalde bennnn![]()
kanda ne kadar çıktı değerin? düşük müydü kii?
yok be canım ne istifası sende...ben 1,5 senedir ewdeydim, çalışıyor olsam dr. rapor verecekti, hemen sordu. ciddi bi sorun yoktur sendee, öyle düşün.
sağol tatlım, ne güzel göbüşüm çıkınca denizede giricem derdim hep yaza... 3 fasulyeyle denize bile gidemem herhalde bennnn![]()
elma nerden bileyim benım bır akraba var adı google ona sorduydum:):):)
senin kanda kaç çıktı ben onu meak ediyorum![]()