gecmis olsun canim eb besmele ile kalktin yataktan sagindan kalktin dimiiiiii
ne aldın kızz ne işe yarıyoooo
medi bu bir işaret olabilirmi sence?hiç beklemıyodum bukadar cabuk gelmesını elmam bide beklemedıgım bı anda sürprızoldu ,sevindiruk olmadım degıl hani
Eh bide düşük riski var tabi,kanaması var doktor yatcan demiş onun stresi zor
Rabbim yardım etsin hamiş kalmak için uğraş,karnında tutmak için uğraş offf bu kadınların işi ne zor
Rabbim yardım etsin hamiş kalmak için uğraş,karnında tutmak için uğraş offf bu kadınların işi ne zor
sen ona karısma kocanın spermlerı iyi senin höt höööt
yumurta takıbı yaptıran kım vardı kızlar
kaçıncı gunde başlanıyo bu işe bakiyim
ayy özür dilerim canım ben kendin için bişi aldın sandım
özür silencek bişi yok canım
kayganlastırıcı ya vajınaya spermlerın daha hızlı ve kolay ulasmasını saglıyomş
medi bu bir işaret olabilirmi sence?
hazır gelmişken dene bence işe yaradığını söyleyen çok..bende almayı düşünüyorum az daha bekleyimde.
nebilim bu tarz şeylere tesadüf mü desem kader mi bilemedim kısmet Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın cnm...
özür silencek bişi yok canım
kayganlastırıcı ya vajınaya spermlerın daha hızlı ve kolay ulasmasını saglıyomş
dün adam saldırdı bana birden ne oldugunu anlayamadım yorgundum bi dizine yatıvereyım dedim
Allahım kendımı yatakta buldum patlamaya hazır bomba gibi
ilaçlar+ keçi bıynuzu felakeeeeeeeeeeet
dün adam saldırdı bana birden ne oldugunu anlayamadım yorgundum bi dizine yatıvereyım dedim
:) valla o konuya gelince insanda yorgunluk morgunluk kalmıyor.. :) bende geçen akşam eşim benden 20dk sonra geldi.. hazırlığımı yaptım... adam kapıdan girer girmez saldırdım.. :) sanırım yediğim çikolatalar + kullandığım ilaç,senin lafınla " az-woman" etti beni
Üzülme sonrakiler büyür inşallah
evet oğlaktan da bilgiler aldım bu konuda. ınsallah allah tamamına erdırsın onu da .cnm sen bir kullan inşallah işe yarar..oğlakmıydı bizim topikten biride kullandığı ay hamile kalmışdı.umarım seninde hemen işine yarar
yedir yedir sonrada kaç pişıııık
Bende bi öpem dedi izin verdim zor kaçtım elindenn
reglimin bitmesini bekliyooo dört gözle
sen varya sennnnnnnnnn:) valla o konuya gelince insanda yorgunluk morgunluk kalmıyor.. :) bende geçen akşam eşim benden 20dk sonra geldi.. Hazırlığımı yaptım... Adam kapıdan girer girmez saldırdım.. :) sanırım yediğim çikolatalar + kullandığım ilaç,Senin lafınla " az-woman" etti beni
keçiboynuzuna dün bizde başladık medi.
Eşimin doktora gitmediğimiz için bir sıkıntısı varmı yokmu bilmiyoruz ama bitkisel birşey zarar verecek hali yokya kullansın bakalım.daha çok harekete geçsin şpermenleri
Bende incir yiyicem bu ay bol bol..
Bu ayda takviyeli deniycem bakalım sonuç ne olacak?
hadi bakem seni gidi
dün hiç halim yoktu bıde adetten sonra ılk ılıskıde yanma oluyo canım yandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?