Crafty Sevenler Kulubu

gecmis olsun canim eb besmele ile kalktin yataktan sagindan kalktin dimiiiiii

sağda yatarım zaten hep :) soldan kompleksleniyorum.. eşimi o tarafa yatırıyorum da .. o da sağdan kalkcam diyipte üstümden geçiyo :) komik oluyor sabahları

sen nasılsın ablam?

hiç beklemıyodum bukadar cabuk gelmesını elmam bide beklemedıgım bı anda sürprızoldu ,sevindiruk olmadım degıl hani
medi bu bir işaret olabilirmi sence?
hazır gelmişken dene bence işe yaradığını söyleyen çok..bende almayı düşünüyorum az daha bekleyimde.

Eh bide düşük riski var tabi,kanaması var doktor yatcan demiş onun stresi zor
Rabbim yardım etsin hamiş kalmak için uğraş,karnında tutmak için uğraş offf bu kadınların işi ne zor

onun yükü daha ağır..rabbim kolaylık versin.

Eh bide düşük riski var tabi,kanaması var doktor yatcan demiş onun stresi zor
Rabbim yardım etsin hamiş kalmak için uğraş,karnında tutmak için uğraş offf bu kadınların işi ne zor

oof of.. çok zor bir sınav bu ya, psikoloji brakmıyor insanda.. inşallah herşey normal gider ...

dün adam saldırdı bana birden ne oldugunu anlayamadım yorgundum bi dizine yatıvereyım dedim

Allahım kendımı yatakta buldum patlamaya hazır bomba gibi
ilaçlar+ keçi bıynuzu felakeeeeeeeeeeet

dün adam saldırdı bana birden ne oldugunu anlayamadım yorgundum bi dizine yatıvereyım dedim

yedir yedir sonrada kaç pişıııık
bende bi öpem dedi izin verdim zor kaçtım elindenn
reglimin bitmesini bekliyooo dört gözle

:) valla o konuya gelince insanda yorgunluk morgunluk kalmıyor.. :) bende geçen akşam eşim benden 20dk sonra geldi.. hazırlığımı yaptım... adam kapıdan girer girmez saldırdım.. :) sanırım yediğim çikolatalar + kullandığım ilaç, senin lafınla " az-woman" etti beni

keçiboynuzuna dün bizde başladık medi.
eşimin doktora gitmediğimiz için bir sıkıntısı varmı yokmu bilmiyoruz ama bitkisel birşey zarar verecek hali yokya kullansın bakalım.daha çok harekete geçsin şpermenleri
bende incir yiyicem bu ay bol bol..
bu ayda takviyeli deniycem bakalım sonuç ne olacak?

cnm sen bir kullan inşallah işe yarar..oğlakmıydı bizim topikten biride kullandığı ay hamile kalmışdı.umarım seninde hemen işine yarar
evet oğlaktan da bilgiler aldım bu konuda. ınsallah allah tamamına erdırsın onu da .

yedir yedir sonrada kaç pişıııık
Bende bi öpem dedi izin verdim zor kaçtım elindenn
reglimin bitmesini bekliyooo dört gözle

hadi bakem seni gidi
dün hiç halim yoktu bıde adetten sonra ılk ılıskıde yanma oluyo canım yandı.

sen varya sennnnnnnnnn
aztro senii

kullanın canım
mutlaka faydasını gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…