Crafty Sevenler Kulubu

cnm benim oturduğum mahallede doğudan gelin gelmiş çok kadın var, buraya gelmelerine rağmen hani kendini geliştirebilir falan diye düşünüyorum ama.. korunmuyorlar.. çatır çatır doğuruyorlar.. sonra da belediye kuyruklarında yardım için sıralara giriyorlar.. tabi herkes hakkını arıyor da.. bakamıyosan hiç yapma düşüncesindeyim bende..
eltimin yengesine çok üzülmüştüm.. kadın 1 tane isterken ikizle hamile kalınca ne edeceğini şaşırdı.. bir de çalışan bir bayan, öf anam.. ne anlatıyom ki :) daraldım gene..

cnm ben ona çıldıryorum ya hiç unutmuyorum ben daha küçükken kapıkapı dolaşıp sağlıkçılar annemle konuştular aile planlaması için ya bunlar artık yapılmıyo farkındayım ama ya bnm annem cahilse ben değilim ben annemi yönlendirebilirim gazete tv pc herşey var artık her evde...

ama söylemeden geçemeyeceğim
bebeğin sinir sistemi ilk gelişen sistem yani şeboşun paylaştığı yazı tamamen gerçek

Kızlar merhaba nasılsınız bakim...
Aralık ayında bir arkadaşımız vardı adı pembedana şimdi oda benim gibi Eylül annesi olacakmış
inşallah ve 3 tane kesesi varmış maşallah
:nazar: :nazar: :nazar:

:46: :46: :46:

Aralık ayında bir arkadaşımız vardı adı pembedana şimdi oda benim gibi Eylül annesi olacakmış

maşallahhhhhhhhhhhh 3 tene hemide allah kolaylıık versin sağlıklı olurlar inşallahhhhh

tamam sustum.... :69::69::69:

boşver tatlım.. kendini kasmana gerek yok.. biz şanslıyız ki kendimizi geliştirebiliyoruz.. ama doğuyu bıraktım.. kırsal kesimlerde kadınların bilgisayarı bırak.. embriyo fetüs falan ne olduğunu bilmeyenler var, adet oluyorlar ama nasıl olduklarını bilmeyenler var.. sadece aydan aya belli bi zamanlarda adet beklerler.. oturupta eminim takvime bile bakmazlar ay 1 gün mü geçti 2mi.... onlara tv izlemeye bile fırsat yok, ayrıca kocaları da hanzoların teki.. filozof çıkçam bu gidişle ben :) ay aklıma geldi de.. mahallede bi bakkal var orda genç bi oğlan sahibi.. askere gitmeden evlendirdiler bunu kız da ozamanlar 16-17 yaşında vandan getirmişler, çocuk uzun dönem askerliğini yaptı geldi.. nerdeyse 4 yıl olcak evleneli.. hala ilişkiye giremiyolar.. kız kontrole de gidemiyor hala kız olduğu için.. adamı da doktora götüremiyorlar bende bişi yok diyormuş falan.. neler var neler.. bunlar hep bilinçsizlikten.. cahillikten..

STOP. bende sustum

büyük ihtimal klomen türü yada iğneyle olmustur 3 yumos:46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bendede 3 tane oldu ama bodur kaldılar:60::60::60:

NE GÜZEL :nazar::nazar:
DOĞAL YOLLAMI 3 TANE KESE OLUŞMUŞ?

Evet doğal yolla,ben adını listeye yazmıştım 5 Aralık için ama bildirim yapmamıştı demekki regli oldu.
Sonra bu ayın başındada hamiş kalmış hemide 3 tane.
Yani Rabbim ne zaman isterse o zaman olur
Elbet herkezin bir zamanı var :49:

Hönkkkk :52::52: .... maşallah maşallah.. 3 tane :) Allah bağışlasın.. sağlıklı bir hamileliği olur inşallah.. enem.. nekadan sevindim sanki ben hamile kalmışım gibi :) :1::1::1:

kendimi ısıtıcam diye az daha yanıyordum :D saçımı yaktım eğilince sobaya doğru :) ööğh pis koktu :90::90::90: sabah sabah başladı sakarlıklarım çay demlerken bir yere dalmışım sıcak suyu demliğe dökeceğime ayağıma döktüm.. sonracıma akşamdan kalan bir bardak vardı poşet çay farketmemişim atayım poşeti dedim bardakla birlikte attım çöpe :D :D kazasız belasız atlatayım şu günü..:60::60::60:
gecmis olsun canim eb besmele ile kalktin yataktan sagindan kalktin dimiiiiii
herkese günaydın:3:ben 7 aylık evliyim ama bende yumurtlama sorunu olduğu için 5.ayda tedeviye başladık bu ay günde 3 tane serophene kullandım dr ymrtaların 13 12 11 mm dedi salı günü:43:persembe tekrar gel baklm dedi büyümüşlerse iğne yapcaz dedi şimdi dr dan geldim sadece bi tanesi büyümüş 15 mm dr iğne vermiycem büyümemiş dedi:43: ben ne umutla gitmiştim ama 3 aydır aynı hayal kırıklığı ile eve gelyom esimde üzülüyo ama bana belli etmiyo beni üzmemek için esimde ankarada amelyat olcak varikoseli var degerleri sınırda gerçi 3 prof ve kendi drum gerek yok degerler iyi diyo ama esim amelyat olcam diyo mecburen 3 ay ara vercez sonra iğne tedavisine baslıycaz biraz gevezelik ettim ama benim hikayamde böyle:58:
canim gecmis olsun baksan incir ve havuc ye dogal yoldan buyumeleirni sagla yumurtalarin bakalim en olcekkkk
ya niye kimse bana günaydın demiyo küserim bahhhh

şaka yaptımmmmmmmmmmm:60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

nihahahahahahahahahahahahh
gunaydin yani öglenler askitom benimkmmmmmm yattim yattim simide camasir yikiycam yaaa kalkamadim sabah hala hastayim ilacda almiyorurm olabulurun deyeeeeeeeebitkisel caylarla idare ediyommmm
cunku ben :49:oldugum zaman yatak dosek yatarim ilk safhadaaaaa:52:

Son düzenleme:
ayyyy canım yaaa hem mutlu hemde heyecanlıdır şimcik dile kolay 3 teneeeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eh bide düşük riski var tabi,kanaması var doktor yatcan demiş onun stresi zor
Rabbim yardım etsin hamiş kalmak için uğraş,karnında tutmak için uğraş offf bu kadınların işi ne zor

Back