Crafty Sevenler Kulubu

biliyorum cok soru soruyom ama sorcak kimsem yok ymrta 15 mm ken çatlatma iğnesi yaptıran varmı :26:bide ankaralılara soryom ürolog kaan aydosu bilen varmı acep iyi drmudur:97:esim ona gitcekte

medi medi mediii
geldin yine dimi
seviyoruz senii
geri gitme mediiii

nasıllll özel besteee

Son düzenleme:
hadi elleri görelimm disko disko disko disko
len dün yediğim pekmezin görevi bitmedimi noli banaaaa
akşam enerjiyi harcadım sanıyodum
biri gazozuma ilaçmı attı neee

biliyorum cok soru soruyom ama sorcak kimsem yok ymrta 15 mm ken çatlatma iğnesi yaptıran varmı :26:bide ankaralılara soryom ürolog kaan aydosu bilen varmı acep iyi drmudur:97:esim ona gitcekte

melekciğim
vallah bilmiom çatlama iğnesini de kaan aydosu da
ama çok duydum kaan aydos un ismini git kesin bence

medişko hoş geldin canım.. :) 1 buçuk sene önceden kayınımın düğününden kına kaldıydı.. onu sana gönderebilirim.. miadı nekadardır kınanın bilmiyorum :)

sonracıma..
ben şimdik mama yicem.. eşim de arıyor diyor ki yedin mi bişiler.. hazırlıyorum dedim.. piinir arası ekmek yicem dedim.. aldı bunu bi gülmek.. ben de diyorum ne oldu ki acep.. ve de ısrar ediyorum komik bişi dediysem bana da söyle bende kendi lafıma güleyim.. "tamam sen piinir arası ekmeğini ye birazdan gelirim" dedi.. benimde jeton çokgen herhalde kapattıktan sonra düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…