- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
sen nerde çektircen
bak ben aşadaki yeri buldumdu bakarken
acısızmış
bi dene istersen
Rahim filmi HSG
oldum onun sancısından böyle sessiz uysal duruyorum ya.. yoksa senin hakkından gelmem mi ben..
valla bilmiyorum ama acıbadem olabilir tek orda siğortam varr
hastalancam ben kızım bakkkk
girdim şu an psikolojisine :)
uğraşma benlennnnn
muckkkkkkkkkk
ohoooo benim hep erkektiii en son kadına açtımanam ne diyon :) ben bir kez gösterdim hastane benim oldu sandım :) allahtan kadındı.. o da zaten bakmadı.. usg olduğu için cihazı soktu çıkardı... :) nekadan iğrenciz..
özel sigorta karşılamaz onu diim ben saaaa
bende size bi rezilliğimi anlatıyım hemoroyitim vardı bnm ama nasıl fena doktora gidiyorum sürekli ilklerinde çok utandım en sonlarına doğru artık ameliyat olucam son bi kaç muayene falan doktorlar bide şansıma hep erkek tam şöyle dedi adam tarif edecek dedim hocam gerek yok ben biliyorum ben aldım köpek pozisyonu ama nasıl rezillik yaaa.. tabi sonunda ameliyat olduğumda doğum masasında yaptılar o ayak konulan şeyler vardı artık alt üst görünmeyen kalmadı...
bende size bi rezilliğimi anlatıyım hemoroyitim vardı bnm ama nasıl fena doktora gidiyorum sürekli ilklerinde çok utandım en sonlarına doğru artık ameliyat olucam son bi kaç muayene falan doktorlar bide şansıma hep erkek tam şöyle dedi adam tarif edecek dedim hocam gerek yok ben biliyorum ben aldım köpek pozisyonu ama nasıl rezillik yaaa.. tabi sonunda ameliyat olduğumda doğum masasında yaptılar o ayak konulan şeyler vardı artık alt üst görünmeyen kalmadı...
:)
anca senin başına gelir zaten bu
deli çatlak
rehata gitçen mi
3. günü atlama kızım test & muayene fln
anam ne diyon :) ben bir kez gösterdim hastane benim oldu sandım :) allahtan kadındı.. o da zaten bakmadı.. usg olduğu için cihazı soktu çıkardı... :) nekadan iğrenciz..
kızlar ben cahile bi açıklama yapın adetin kaçıncı günü bi muayene vardı ya ona gidiliyodu onun öncesinde doktora gitmek gerekiyormu:44::44::44::44:
rehata gidemeye bilirim yaaa bide ben cumartesi gidebiliyorum test için 3. gün müydü.. öyleyse cumartesi 4. gün oluyo bnm..
ayyy bende kürtajda çok kötü olmuştum sonuçta heryerim görünecek dimiiii adama diyom ki bayılınca bacaklarımı ayırınüzüntüden saçmalamışım ayırın dedim adama ya bide 5 adam 1 kadın acıbademde mesurum artık
3. gün istiolar bacım
izin al yarın sen bence
sabahtan git hallet gel
eşine de
varikosel ameliyatına gerek yok diolarsa olmasın
ameliyat sonası sperm sıfırlanabiliyor bazı durumlarda
ben en son gittiğimdede doktorlar hiç bakmadı valla.cihazı sokuyo sadece..gerçi onlarada zzordur devamlı bak bak istemiyorlardır bakmayı bile.
gidemem cnm yaaa... ya zaten ben karar aldım benim aklımı çelmesene yaaa ben gitmicem göstermicem düşünmicem ister gelir ister gelmez keyfi bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?