Rabbim şifa versin. Ya Şafi.Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.
merhabalar öncelikle geçmiş olsun. eğer çocuğunuzda fiziksel olarak da gerilik varsa bir an önce fizyoterapiye başlamnızı öneririm.Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.
Merhabalar neden satmayı düşünüyordunuz acaba faydasını göremediniz mi acaba umarım yürümeye başladığı için olmuşturmerhaba benim kızım da 3 yaşında cp yürümesine yardımcı olması için gait trainer almıştım şuan satıyorum almak isteyen olursa bilginiz olsun resimlerini de yükledim
KMrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.
Merhaba Izmir Balcovada bir özel egitim ve reh kurumunda calisan bir fizyoterapistim. Cocuklarinizin tedavi ve gelisimleriyle ilgili sorulariniz varsa lutfen cekinmeden bana yazin. Takip ettiginiz tedavinin eksik oldugunu dusunuyorsaniz ve Izmirdeyseniz Balcovaya yolunuz duserse calistigim kuruma gelebilirsiniz her zaman. Sevgilerle.
merhaba epey zaman geçmiş üzerinden kızım şuan aynı durumda mr si temiz çıktı ama klinik olarak sp i şüphesi var. riskli bebek dendi sağ bacak çok hafif etkilenmiş dendi.fizik alıyoruz görümcenizin kızı nasıl oldu fizik işe yaradımıBenim gorumceniz çocuğunu 1yas inda anladılar ama hafif etkilenmiş kol ve ayakti fizik tedaviye yonlenin devlette karşılıyor allah yardimdiciniz olsun
merhaba epey zaman geçmiş üzerinden kızım şuan aynı durumda mr si temiz çıktı ama klinik olarak sp i şüphesi var. riskli bebek dendi sağ bacak çok hafif etkilenmiş dendi.fizik alıyoruz görümcenizin kızı nasıl oldu fizik işe yaradımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?