Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CP (Serebral Palsi) li bebek anneleri var mi acaba??:((Bebegimde CP den şüpheleniliyor.:((
- Konu Sahibi Elif-Emir
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- serebral palsi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 647
- 323
Rabbim şifa versin. Ya Şafi.Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.
İnşallah yoktur bir şeyi. Lütfen panik yapıp meleğine de hissettirme. Duam ile yanında olabilirim inşallah
- 1 Ekim 2013
- 7.973
- 16.198
- 448
- 34
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ler-lokomalazi-cerebral-palsi.372391/page-110
Geçmiş olsun. Forumda cp'li bebek anneleri var onlara ulaşmaya çalışın isterseniz. Sanırım facebook'ta grupları da varmış. Detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Geçmiş olsun. Forumda cp'li bebek anneleri var onlara ulaşmaya çalışın isterseniz. Sanırım facebook'ta grupları da varmış. Detaylı bilgi edinebilirsiniz.
- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
ceyda düvenci nin kızı aynı rahatsızlık sahibi.bir okuyun isterseniz belki yol gösterici olur size.ben çok etkilenmiştim.
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...bir-hik-ye-goruyor-ama-bizim-dunyami_40026307
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...bir-hik-ye-goruyor-ama-bizim-dunyami_40026307
- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
merhabalar öncelikle geçmiş olsun. eğer çocuğunuzda fiziksel olarak da gerilik varsa bir an önce fizyoterapiye başlamnızı öneririm.Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.
- 11 Kasım 2013
- 28
- 25
- 88
Merhabalar neden satmayı düşünüyordunuz acaba faydasını göremediniz mi acaba umarım yürümeye başladığı için olmuşturmerhaba benim kızım da 3 yaşında cp yürümesine yardımcı olması için gait trainer almıştım şuan satıyorum almak isteyen olursa bilginiz olsun resimlerini de yükledim
- 30 Ocak 2018
- 16
- 11
- 16
- 34
KMrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.
merhabs Elif hnm. Oglunuz suanda fizyoterapi goruyor mu? Eger belli bir gittiginiz kurum yoksa sizi kendi calistigim kuruma yonlendirmek istiyorum.
- 30 Ocak 2018
- 16
- 11
- 16
- 34
Merhaba Izmir Balcovada bir özel egitim ve reh kurumunda calisan bir fizyoterapistim. Cocuklarinizin tedavi ve gelisimleriyle ilgili sorulariniz varsa lutfen cekinmeden bana yazin. Takip ettiginiz tedavinin eksik oldugunu dusunuyorsaniz ve Izmirdeyseniz Balcovaya yolunuz duserse calistigim kuruma gelebilirsiniz her zaman. Sevgilerle.
- 16 Şubat 2020
- 11
- 28
- 38
Merhaba Izmir Balcovada bir özel egitim ve reh kurumunda calisan bir fizyoterapistim. Cocuklarinizin tedavi ve gelisimleriyle ilgili sorulariniz varsa lutfen cekinmeden bana yazin. Takip ettiginiz tedavinin eksik oldugunu dusunuyorsaniz ve Izmirdeyseniz Balcovaya yolunuz duserse calistigim kuruma gelebilirsiniz her zaman. Sevgilerle.
merhaba themoonandthestars
bebeğim 25 hf doğdu beyşn kanaması ve hasarı oluştu şuan düzeltilmiş 2.5 aylık kronolojik 5.5 aylık. yüzüstünde başını tutabiliyor gülümsüyor göz takibi var şükür. ama el tercihi de var sanırım sağ eli daha aktif. ve ağlarken kolları biraz kasılıyor gibi . nöroloji dr lioresal verdi kas gevşetici. kasları sert dedi ama ben hiç farketmedim sertlik. nasıl oluyor bu sertlik tehlikeli olanı nasıl. ilacın yan etkileri var çok. biri de solunum zorluğu. benim oğlum zaten kronik akciğer sahibi. ilacı kullanmakta kararsız kaldık. lütfen yardımcı olun
merhaba epey zaman geçmiş üzerinden kızım şuan aynı durumda mr si temiz çıktı ama klinik olarak sp i şüphesi var. riskli bebek dendi sağ bacak çok hafif etkilenmiş dendi.fizik alıyoruz görümcenizin kızı nasıl oldu fizik işe yaradımıBenim gorumceniz çocuğunu 1yas inda anladılar ama hafif etkilenmiş kol ve ayakti fizik tedaviye yonlenin devlette karşılıyor allah yardimdiciniz olsun
- 23 Ağustos 2022
- 23
- 17
- 18
- 31
Merhaba çocuğunuzun durumu nedir kaç yaşında cp yle bogusuyoruz bizde
merhaba epey zaman geçmiş üzerinden kızım şuan aynı durumda mr si temiz çıktı ama klinik olarak sp i şüphesi var. riskli bebek dendi sağ bacak çok hafif etkilenmiş dendi.fizik alıyoruz görümcenizin kızı nasıl oldu fizik işe yaradımı