• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CP (Serebral Palsi) li bebek anneleri var mi acaba??:((Bebegimde CP den şüpheleniliyor.:((

Elif-Emir

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
107
58
18
42
Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.:(

Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.:KK43:
Rabbim şifa versin. Ya Şafi.
İnşallah yoktur bir şeyi. Lütfen panik yapıp meleğine de hissettirme. Duam ile yanında olabilirim inşallah

Allah şifa versin yavrunuza. İnşallah yoktur öyle bir rahatsızlık Allah esirgesin.
Hatırladım sizi epilepsi diyorlardı.

Daha dün Ceyda Düvenci'nin röportajıyla haberim oldu bu hastalıktan. Şimdi sizin konunuzda görünce tuhaf oldum.

Benim gorumceniz çocuğunu 1yas inda anladılar ama hafif etkilenmiş kol ve ayakti fizik tedaviye yonlenin devlette karşılıyor allah yardimdiciniz olsun

Mrb arkadaşlar..Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi şuan 7 aylık.Zaten epileptik nöbetleri yüzünden tedavi goruyorbsimdi birde MR sonuçlarında profesör serebral palsiyi destekleyici bulgular var dedi.Araştırılacak.Oğlum daha dönemiyor, ellerini sadece emmeye çalışıyor, oturamiyor, agucuk sesler çıkarıyor ...Offff lütfen böyle bir durumla karşılaşan annelerimizin var mi yada kardeşi akrabası olan.??Bana yardımcı olabilir misiniz deneyimlerini paylaşabilirsiniz lütfen.:KK43:
merhabalar öncelikle geçmiş olsun. eğer çocuğunuzda fiziksel olarak da gerilik varsa bir an önce fizyoterapiye başlamnızı öneririm.

merhaba benim kızım da 3 yaşında cp yürümesine yardımcı olması için gait trainer almıştım şuan satıyorum almak isteyen olursa bilginiz olsun resimlerini de yükledim

Eklentiler

• 3.JPG
    3.JPG
    78,9 KB · Görüntüleme: 181
  • 1.JPG
    1.JPG
    78,4 KB · Görüntüleme: 136
  • 2.JPG
    2.JPG
    57,7 KB · Görüntüleme: 166
merhaba benim kızım da 3 yaşında cp yürümesine yardımcı olması için gait trainer almıştım şuan satıyorum almak isteyen olursa bilginiz olsun resimlerini de yükledim
Merhabalar neden satmayı düşünüyordunuz acaba faydasını göremediniz mi acaba umarım yürümeye başladığı için olmuştur

K

merhabs Elif hnm. Oglunuz suanda fizyoterapi goruyor mu? Eger belli bir gittiginiz kurum yoksa sizi kendi calistigim kuruma yonlendirmek istiyorum.

Merhaba Izmir Balcovada bir özel egitim ve reh kurumunda calisan bir fizyoterapistim. Cocuklarinizin tedavi ve gelisimleriyle ilgili sorulariniz varsa lutfen cekinmeden bana yazin. Takip ettiginiz tedavinin eksik oldugunu dusunuyorsaniz ve Izmirdeyseniz Balcovaya yolunuz duserse calistigim kuruma gelebilirsiniz her zaman. Sevgilerle.

Merhaba Izmir Balcovada bir özel egitim ve reh kurumunda calisan bir fizyoterapistim. Cocuklarinizin tedavi ve gelisimleriyle ilgili sorulariniz varsa lutfen cekinmeden bana yazin. Takip ettiginiz tedavinin eksik oldugunu dusunuyorsaniz ve Izmirdeyseniz Balcovaya yolunuz duserse calistigim kuruma gelebilirsiniz her zaman. Sevgilerle.

merhaba themoonandthestars
bebeğim 25 hf doğdu beyşn kanaması ve hasarı oluştu şuan düzeltilmiş 2.5 aylık kronolojik 5.5 aylık. yüzüstünde başını tutabiliyor gülümsüyor göz takibi var şükür. ama el tercihi de var sanırım sağ eli daha aktif. ve ağlarken kolları biraz kasılıyor gibi . nöroloji dr lioresal verdi kas gevşetici. kasları sert dedi ama ben hiç farketmedim sertlik. nasıl oluyor bu sertlik tehlikeli olanı nasıl. ilacın yan etkileri var çok. biri de solunum zorluğu. benim oğlum zaten kronik akciğer sahibi. ilacı kullanmakta kararsız kaldık. lütfen yardımcı olun

Benim gorumceniz çocuğunu 1yas inda anladılar ama hafif etkilenmiş kol ve ayakti fizik tedaviye yonlenin devlette karşılıyor allah yardimdiciniz olsun
merhaba epey zaman geçmiş üzerinden kızım şuan aynı durumda mr si temiz çıktı ama klinik olarak sp i şüphesi var. riskli bebek dendi sağ bacak çok hafif etkilenmiş dendi.fizik alıyoruz görümcenizin kızı nasıl oldu fizik işe yaradımı

Merhaba çocuğunuzun durumu nedir kaç yaşında cp yle bogusuyoruz bizde
merhaba epey zaman geçmiş üzerinden kızım şuan aynı durumda mr si temiz çıktı ama klinik olarak sp i şüphesi var. riskli bebek dendi sağ bacak çok hafif etkilenmiş dendi.fizik alıyoruz görümcenizin kızı nasıl oldu fizik işe yaradımı

Back