• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları CP li bebekler için İstanbul Anadolu Yakası Ftr merkezi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nbcigdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
36
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Benim 4.5 aylık bir bebeğim var. Hipertonik bebek teshişisi koyuldu ve yaklaşık 1 aydır ftr ye devam ediyoruz. Buyuk ihtimalle cp oldugu dusunuluyor ama henuz mr cekilmediği için kesin tanı koyulmadı. Her durumda bizim uzun sure ftr ye devam etmemiz gerekecek. Sorun şu ki ben dogumdan sonra annemde kalmaya başladığımdan ftr yi şehir dışında devam ettirdik ama ağustosta istanbula doneceğiz ve işe başlayacağım. Ben işe başlayınca oglumu annem ftr ye goturecek. İstanbul Maltepe civarında sgk gecen bildiğiniz önerebileceğiniz ftr merkezi var mı? Bostancı, kozyatağı, kucukyalı civarı da olabilir en kotu evimi tasırım
Özellikle cp li bebek anneleri deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
Benim 4.5 aylık bir bebeğim var. Hipertonik bebek teshişisi koyuldu ve yaklaşık 1 aydır ftr ye devam ediyoruz. Buyuk ihtimalle cp oldugu dusunuluyor ama henuz mr cekilmediği için kesin tanı koyulmadı. Her durumda bizim uzun sure ftr ye devam etmemiz gerekecek. Sorun şu ki ben dogumdan sonra annemde kalmaya başladığımdan ftr yi şehir dışında devam ettirdik ama ağustosta istanbula doneceğiz ve işe başlayacağım. Ben işe başlayınca oglumu annem ftr ye goturecek. İstanbul Maltepe civarında sgk gecen bildiğiniz önerebileceğiniz ftr merkezi var mı? Bostancı, kozyatağı, kucukyalı civarı da olabilir en kotu evimi tasırım
Özellikle cp li bebek anneleri deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.istanbulda çok iyi olduğunu bildiğim yeni doğuş var.

Back