- Konu Sahibi eatpraylove
merhaba, hayatımda her sey normal gıdıyor her ınsan gıbı..fakat bır sorunum var ve ben cozum bulamıyorum..sorunum erkek arkadasmla ılglı.artık ılıskmz eskısı gbı degıl 3 yıl olck bana karsı daha ılgsz ve sevgısının azaldgı.fakat bende durum tam tersı gıttıkce ona cok baglanıyorum bu kadar cokk sevebıldgme ben bıle sasyrm eskıden de sevıyordum fakat artık cok cok cok daha fazla..bır sorun yasadgmzda cok fazla uzulyrum ılgısz oldgnda tum gunum mutsuzlukla gecıyor.bu konuda profesynl yardım da aldım fakat bende bır degısıklık olmadgı ıcın sze de derdımı anlatmk ıstedım.su an hayatmda tek ıstedgm sey benı cok sevmesı.tabı bu da olmuyor en kucuk sozunden bazen aglayablyrm.ilgmi dagtmayı da cok denedım arkadslarmla daha cok vakt ayrmayı ondan uzaklasmayı da fakat sonucunda sevgm daha da arttı duygulrm dusuncelermle ters orantlı gelısıyor sankı..eger benı cok uzdysen o gun aklma ınthr etmek dahı gelıyor.sankı hayat ondan ıbaretmıs gbı hıssedyrm ve yanında ınanlmaz mtlu hzurlym fakat benı uzdgnde ıse sonsz derece umutsuz..bu durum benı cok yordu ve uzdu artık bu kadar guclu duygular hıssetmk ıstemıyorum..smdıden yardmlarnz ıcın tesekkrler