- 9 Haziran 2019
- 87
- 54
- 3
- 33
- Konu Sahibi kalbimaciyor
-
Şimdi bunları okusam var ya bu çocuğu sütten keserBu adam dönmez net.
Bekleyin sakinlersirsiniz ikinizde dedim ama hani haklısınız sevse de bunu demesi çok ama çok kırıcıEşim bana kadınlığımla ilgili ileri geri konuşsaydı eğer ben yüzüne bitti bile demeden giderdim. Adam haklı. Dilerim onu bu kadar küçümseyen bir kadına geri dönmez
Valla haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama illa bi çözüm yolu olamaz mı diyor e erkek olan birine de soramazsın ki bunları ilk biyorum okudum fenalık geçiriyorum dedi gerisini siz düşünün...Adamın şeyini kesip atsa daha iyiymiş. Ne biçim laflar öyle adam dönerse gurursuzdur net.
Bu evlilik kurtulmaz, adam bir şekilde geri dönse bile elini sürmez artık kadına. Arkadaşın başının çaresine baksın benceBekleyin sakinlersirsiniz ikinizde dedim ama hani haklısınız sevse de bunu demesi çok ama çok kırıcı
Bu evlilik kurtulmaz, adam bir şekilde geri dönse bile elini sürmez artık kadına. Arkadaşın başının çaresine baksın bence
Hakediyor zatenAdam zaten engellemiş her yerden artık ilerleyen zamanda nasıl bi haber alır bilmiyorum ama annene bahset belki haksızsın ama onlar konuşur dedim annemlerde yüzüme tükürür dedi e daha ne diyeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?