• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözüm yolu

kalbimaciyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
87
54
3
33
Bi erkek çok kırıldıysa hala sever mi?

Severse nasıl anlarız? Sitem mi eder yoksa aldırmaz aksine yüz mü çevirir?

Peki en önemlisi telafisi nasıldır?

Kızlar konu benim değil bu arada, önceki konumu okuyup bakabilirsiniz. Ben ayrıldım eşimle.

Kardeş bildiğim arkadaşım eşine ailesi en çokta annesi yüzünden biraz ileri gitmiş ağza alınmayacak şeyler söylemiş. Bu dolmuş dolmuş. Çocuğu cinsel yönünden eksikliği olsun pısırıklılığını falan baya bi saymış dökmüş. Çocukta buna saydırmış ama sabah uyandığında tek kelime etmemiş sonra eşi arkadaşının düğününe yalnız gitmiş geldiğinde de sakin eve girip söz söylemeden tek kelime bileetmeden eşyalarını almış gitmiş. Ayrılma noktasındayız diyip duruyor ne diyeceğimi bilmiyorum, benim bu akıllı da zır zır ağlıyor çok yüreği yanıyor diyor ama öyle çiçekle böcekle halledilecek şeyler dememiş (afedersiniz utanıyorum yazarken dedikleri; anasının am.na sokulan, sende ki şey mi yatakta neysin kidiye baya bi küçümseyici, bi bayana görebozuk şekilde yani)

Yıllardır çekmediği kalmasa da kocasının ailesi ve kocasının gerçekten bazı konularda ona karşı eksik yanlış davranması gibi konularda haklı olması ona böyle davranmasını meşrulaştırmaz. Arkadaş diyorum ama eleştirirsem bu akıllım bide hemşire yani okul falan okumuş cahil. Severek evlendiler. Neye kalkışarak bu kadar ileri gitti saydı savurdu bilmiyorum ama ben daraldım dinlemekten çözümde bulamıyorum. Aklıma burası geldi ona ne önerirsiniz? Buraya soralım dedim ona neler önerirsiniz 2 çocuğu var birisi yeni doğdu. Söylediklerinizi okuyacağım ona

Kaynanası tam bir godzilla hani ona anlatamaz görümce bir tane o da zaten tam bir görümce eşinin ailesine anlatsa durumu Allah Allah deyip kızın üzerine dünden gitmeye hazırlar bide bizimki abarttığı için birinden yardım istese de olmaz. İçi gidiyor ama hani kardeş gibi seneledir beraber büyüdüğüm arkadaşım ben konuşayım dedim adam beni de engellemiş. Tek kelime etmemiş eşyaları almaya girdiğinde eve çıkarken sadece gözüne bakıp "bitti" ... demiş. Hani anlayın durumu ne kadar ciddi. Kimseye duyurmadan ben nasıl ne yaparım bitti mi gerçekten diyor da ağlıyor, bebeğe süt veriyor.

Her insanın bu tip durumlarda tepkisi farklı olur. Adamın gururuyla oynamış adam da sakinliğini korumuş ancak muhtemelen son damla olmuş ve bitmiş. Bana geri dönüşü varmış gibi gelmedi açıkçası. Kendimi koydum adamın yerine, ben dönmezdim. Kavganın bile bir sınırı olmalı.

Herkes eşini az çok bilir benim eşim dönmezdi mesela bu derece yüzgöz olduktan sonra dönmemek daha iyi sanki.

Eşim bana kadınlığımla ilgili ileri geri konuşsaydı eğer ben yüzüne bitti bile demeden giderdim. Adam haklı. Dilerim onu bu kadar küçümseyen bir kadına geri dönmez

Adamın şeyini kesip atsa daha iyiymiş. Ne biçim laflar öyle adam dönerse gurursuzdur net.
Valla haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama illa bi çözüm yolu olamaz mı diyor e erkek olan birine de soramazsın ki bunları ilk biyorum okudum fenalık geçiriyorum dedi gerisini siz düşünün...

Bu evlilik kurtulmaz, adam bir şekilde geri dönse bile elini sürmez artık kadına. Arkadaşın başının çaresine baksın bence

Adam zaten engellemiş her yerden artık ilerleyen zamanda nasıl bi haber alır bilmiyorum ama annene bahset belki haksızsın ama onlar konuşur dedim annemlerde yüzüme tükürür dedi e daha ne diyeyim ben.

Vallahi o adam dönmesin zaten , kaynana istediği kadar godzilla olsun böyle laf edilirmi yahu , eş olmayı becerememiş zaten arkadaşınız .

Bu kadar şikayetçiydiyse şimdi bu neyin pişmanlığı. Herhalde çocuklar küçük olduğu içindir pişmanlığı, belki adamda çocuklar için boyun eğer döner ama mutlu olmazlar.
Sizinde İşiniz zor.

Back